GSO’da uluslarası pazarlama ve azrail bulma yöntemleri eğitimi verildi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, Tecim Bakanlığı’nın 2010/8 basit Arsıulusal Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) tebliği çerçevesinde firmalara, Arsıulusal Pazarlama ve Alıcı Bulma Yöntemleri eğitimi verildi.

GSO’da, Gaziantep Kimya ve Plastik Kümesi’nde meydan düzlük firmalara sunulan eğitime projede düzlük düzlük 19 firmanın tamamı temsilcileri ile katıldı. KAPLUMBAĞA-GE projesinde düz düzlük kimya ve plastik firmalarının dış tecim işlemlerinde murat ilişki belirleme ve kamera bulma konularına müteveccih bilgilendirilmesi için düzenlenen “Uluslararası Pazarlama ve Kamera Bulma Yöntemleri” eğitimi boyunca, katılımcılara, aut ticarette planlama hedef veriş seçimi ve istihbaratı üstüne deneme kazanımı, sektörde ruh gösteren firmaların kompetitif piyasada ürünü pazarlarken müşteriye algı konusunda bilgilendirme yapıldı. BAĞA-GE Projesi çerçevesinde firmalar, uluslararası rakiplik güçlerinin geliştirilmesine müteveccih faaliyetlere ilişkin Ticaret Bakanlığı desteğinden faydalanıyor. Projede firmalar; GSO eliyle kombinasyon edilen eğitimler, danışmanlık faaliyetleri, yurtdışı fuar ziyaretleri ve ikili iş görüşmeleri ve Türkiye’ye getirilecek gurur heyetleri organizasyonlarına katılıyor.

GSO’nun proje ile gerçekleştirdiği bu faaliyetlerin maliyetinin yüzde 75’i Ticaret Bakanlığı aracılığıyla destekleniyor. – GAZİANTEP

Share: