SELIM Fırka Takım Başkanvekili Idareci Ünal, Kahramanmaraş’ta konuştu Açıklaması

AK Tümen Kol Başkanvekili Idareci Ünal, “Sizin temiz güveninize hücumcu, Türkiye’yi karamsarlığa itmeye müteharrik, Türkiye’da değme madde çok kötüymüş kadar göstererek kudret olacağını zannedenler, 20 yıldan beri sandığa gömüldükleri kabil şundan emin olun 2023’te da gine sandığa gömülecekler.” dedi.

Kahramanmaraş’taki temaslarını sürdüren Ünal, Bakırcılar Odası ve MÜSİAD yoluyla planlı aşure programlarının arkası sıra Bölükemini Hacı Hanifi Özdemir Camisi’nin asıl atma törenine katıldı.

Daha sonraları Onikişubat ilçesine güzeşte Ünal, belediye vasıtasıyla yaptırılan Fatih Yoğurt Vukuf ve Firez Evi’nin açılışında, aynı şehri ayağa kaldıranın o şehrin evlatları olduğunu söyledi.

İnsanın yaşadığı ülkenin sevincine ve tasasına eş olması gerektiğine bel fail Ünal, muhalefetin yapılan hiçbir icraattan kıvançlı kalmadığını belirtti.

Ünal, “Hedeflerimize ulaşmak için unutmamız gereken öz, nereden geldiğimizi herhangi bir ahit hatırlamak. Daha 100 sene evvel bu toprakları Fransızlar işgal etmiş. Birçoğunuzun dedesi, birçoğunuzun dedesinin babası bu mücadelede düzlük aldı. Fransız’ı kovalı daha iki kuşak ergin ve Maraş, öyle bire bir site kim hamdolsun henüz TBMM kurulmadan Fransız’ı kovmayı başarmış tıpkı şehir.” diye konuştu.

AK Tümen iktidarları döneminde geçmişten gelen kül sorunların çözüme kavuşturulduğunu tamlayan Ünal, bugünün sorunlarının bile çözüleceğini rapor etti.

Ünal, şunları kaydetti:

“Zaman aksini konuşanlar milletin sorunlarını çözemeyecek, dertlerine tılsım olamayacaktır. O yüzden kendimize güveneceğiz. Türkiye’ye güveneceğiz. Cumhurbaşkanımızın dediği kabilinden ‘Bir olacağız, deneyli olacağız, zihayat olacağız, hep gelişigüzel ahi olacağız.’ Allah’ın izniyle iri ve kıvrak Türkiye olacağız, bundan tehlikesiz olun. Bu inancınızı bu güveninizi taşıyın. Sizin katışıksız güveninize hücumcu, Türkiye’yi karamsarlığa itmeye çalışan Türkiye’de değme husus çokça kötüymüş üzere göstererek iktidar olacağını zannedenler, 20 yıldan beri sandığa gömüldükleri kabil şundan güvenli olun 2023’te dahi yeniden sandığa gömülecekler.”

Açılışta, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek de müracaat yaptı.

Açılışa, Ilbay Ömer Faruk Ateşin, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, YANLIŞSIZ Tümen Mebus Mehmet Cihat Sezal, ilçe belediye başkanları ve değişik ilgililer katıldı.

Ünal ve beraberindekiler elan bilahare Altınşehir Adi Sanayi Sitesi’ni konuşma ederek Kuyumcular Odası Başkanı Hacı Mustafa Arı ile görüştü.



Share: