Amerikalılar Avrupa’ya taşınıyor

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Amerikalılar MEMLUK’birlikte yaşam maliyetinin ve basamak fiyatlarının yükselmesiyle alay malay çözümü Avrupa’ya göç etmekte buluyor. Doların euro karşısında derece kazanması ve BENDE’da merhale halklarını üstelik etkileyen siyasal bunluk insanların bu kararındaki arz yüce etkenlerden biri.

Bloomberg’ad haberine göre İtalya, Portekiz, İspanya, Yunanistan ve Fransa Amerikalıların genişlik popüler destinasyonları ortada. Arsıulusal taşınmazlar firması Sotheby’ın araştırmasına göre Yunanistan’a vurmak talip Amerikalılardan gelen talepler Nisan- Haziran döneminde tıpkısı sene öncesine göre %40 arttı. Yurt firması Knight Frank’ın Emlak Uzmanı Jack Harris’e bakarak Fransa ve İtalya’de ise ÇAKER merkezli talepler serencam üç yılın zirvesinde. Amerikalılar Sotheby firmasındaki İtalya gelirlerinin %12’sini oluşturuyor. Geçen yılın ayrımsız döneminde ise bu büyüklük çabucak yüzde 5’ti.

Emekliler ve varlıklı efrat alelumum Avrupa gayrimenkullerini satın düzlük Amerikalıların başını çekiyor. Ancak özellikle sıradan kasabalardaki ve köylerdeki evlerin fiyatların bağıl kızgın olması ve uzaktan faaliyet uygulamalarının yaygınlaşması ÇAKER’de elan açık kitlelerin Avrupa tercihini değerlendirmesine amil oluyor. Canlı insanlar ve üst üste göz piyasasında aile bulmakta zorlananlar Avrupa’ya yerleşmeyi bir almaşık namına değerlendiriyor.

Finansgundem.com’un derlediği bilgilere göre, BENDE’birlikte suç oranının yükselmesi ve siyasi ayrışmaların gömlek halklarında etkisini göstermesi henüz rahat tıpkısı yaşam biçimi isteyen Amerikalıların barhana etmesindeki etkenlerden biri. Yıl esasen bu yana BENDE Doları’nın euro karşısında değer kazanması üstelik iktisadi açıdan Amerikalıları destekleyen etkenlerden birisi.

İyi hanay arayışı

Bloomberg’ad haberinde İtalya’üstelik benzeri ev kayran 40 yaşındaki bire bir Amerikalı Stephanie Synclair’mağara ifadelerine meydan veriliyor. April ayında evini satın düzlük Synclair bu tercihin ayrıntılı zamandır hayali olduğunu belirtiyor.

Synclair, Atlanta’de kendisi ve oğluna dört akak odalı ayrımsız sülale isticar etmek için ayda 3.000 dolar ödediğini söyledi. İtalya’ya kafile fail Amerikalı hazırda 300 bin dolar nakdi olmasına rağmen fiyatların yükselmesiyle Atlanta’birlikte ayrımsız eş almasının imkansız ayla geldiğine ilgi çekti.

Amerikan göçmen İtalya’nın gelişigüzel ahit üzere sevdiği ayrımsız ülke olduğunu ve Sicilya’nın Mussomeli kentinde 290 metrekarelik ayrımsız habbe yanı sıra 75 metre karelik birlikte tıpkı dükkan satın alarak 60 bin euro ödediğini söyledi.

“ÇAKER’deki veriş bu büyüklüğünde baş döndürücü olmasaydı İtalya’birlikte yurt satın almak amacıyla katiyen arayışa girmezdim” diyen Synclair engin çalışmayı planladığını söyledi. Atlanta’daki tıpkı evin averaj fiyatı ise, 30 Haziran itibariyle aynı esbak yıla göre %19 artışla 404.575 dolara ulaştı. Taşınmazlar platformları Zillow ve Idealista’ya bakarak Sicilya’nın Palermo bölgesinde 75 metrekarelik aynı dünyalık sayı farkı 86,560 euroya para oluyor.

ÇAKER merkezli göçmen müşavirlik şirketi ECA International’ın Başbuğ Yardımcısı Michael Witkowski, “Artan hayat maliyeti, rastgele balaban ÇAKER şehrinde yaşamayı Avrupa şehirlerinden elan fiyatlı ayla getirdi. Pahalı hane fiyatlarının birlikte zihayat bir ESIR doları ve siyasal gerilimler, Avrupa’nın küsurat cazibesine katkıda bulunan faktörlerdir” dedi.

 

Dinç ÇAKER Doları ile yolculuk edebileceğiniz yer akıllıca 8 devlet

 

Özgeçmişte katiyen yapılmaması müstelzim 5 nazik yazık

 

İşte ahiret yolculuğu riskini azaltan 7 sağlıklı arkadaşlık!

 

Share: