Survivor 2023’e veda eden yarışmacı Çağla oldu

TV8 ekranlarının şişman aynı heyecanla izlenen yarışması Survivor 2023, cemaziyelevvel akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Dünya Ilıcalı’nın sunumuyla ekranlara mevrut yarışmada Eren, Asena, Çağla, Fatih ve Elanur beyninde eleme heyecanı yaşandı.

“BENİM HİKAYEMİN BURADA DEĞİL, TÜRKİYE’DE BITMEME ETMESİ GEREKİYOR”

Dem kesen anların yaşandığı Survivor 2023’te izleyicilerden sunma düşük SMS’i alarak yarışmaya veda fail beşer ünlüler takımından Çağla oldu. Survivor adasına veda eden Çağla, veda konuşmasında “Hoşur hangi diyeceğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum. Üzgünüm, bu şekilde olduğu amacıyla. Yani benim amacıyla seçkin şey kullanılmamış başlamıştı. Hafta başında anca hissediyordum. Ama vardır bunda de tıpkı yararlı diyorum. Zira haddinden fazla alçak bir husus atlattım. Emreylemek ki benim Türkiye gitmem, ailemin birlikte olmam gerekiyormuş. Kimseye kızgın kavgalı değilim. Canları iyi olsun. Benim hikayemin burada değil Türkiye’de bitmeme etmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

GÖNÜLLÜLER DÜRÜ OYUNUNU KAZANDI

Survivor 2023’ün geçmiş akşam yayınlanan bölümünde benzeri de bağiş oyunu heyecanı yaşandı. İki takım sosisli sandviçi sarmak için mücadele etti. Kadınlar yarışının kazananı ünlüler, erkekler oyununun kazananı bile gönüllüler oldu.En iyiler turuna küsurat oyunu 3-1’lik skorla gönüllüler kazandı.

Share: