doğal gaz borusunun yalaz almasıyla yaralanan işçinin tedavisi sürüyor

Erzurum’üstelik doğal gaz borusuna elindeki delicinin teması sonucu bunaltıcı yaralanan işçinin tedavisi sürüyor.

Fatih Seyyah (42), aynı süre önce suret Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’ndeki bire bir bölgede aksaklık, bakım ve tamirat çalışmasına gitti.

Burada elindeki biberli, deliciyi işveren Seyyah, ıp irtibat ettirdiği gaz borusunun alevlenmesiyle işçi Seyyar’ın yüzü ve sol eli yandı.

Ambulansla Erzurum Kent Hastanesi Yanık Otama Merkezi’ne kaldırılan Turist’ın tedavisi sürüyor.

İşçi Fatih Seyyah, gazetecilere yaptığı açıklamada, doğal gaz arızasına müdahale etmeye çalışırken hiltiyi çalıştırdığını ve o tam yangın çıktığını söyledi.

Yüzü ve elinde derin yanıklar olduğunu rapor fail Seyyah, “Cuşuhuruş çıktığında elbiselerimi çıkarıp yüzüm ve saçlarımdaki alevleri söndürmeye çalıştım. Sonradan vatandaşlar panik halindeydi, ambulansı arayıp müzaheret istedim.” dedi.

Tedavisinin sürdüğünü ve gözlerini kısmen açtığını aktaran Turist, “Bakım ekibinden sorumlu arkadaşımın nezaretinde işi yapmaya başladık. Binaya doğal gaz gitmiyordu, valf dolmuştu ve temizlenmesi lazımdı. Hilti ile boruların geçtiği bölgelerde himmet yapmaya başlayınca sonrası bilinen. Rappadak yağlık alevlendi ve yandım. Olayın şokunu bibi atamadım, görüngü gözümün önünden tek gitmiyor.” diye niteleyerek konuştu.

Gezmen, Erzurum Kent Hastanesi kederli otama merkezindeki hizmetlerden kıvançlı kaldıklarını dile getirdi.

Izdıraplı Tedavi Merkezi doktorlarından Haysiyet Ceylan bile yüzünde 2. rütbe dip ve değme yanıklar oluşan hastayı yakından izlem ettiklerini söyledi.

Share: