SELIM Parti’li Daim, Menemen ve Aliağa’da incelemelerde bulundu

DOĞRU Parti İzmir İl Başkanı Asalet Yüksek Daim, ” Menemen’in yüzü, DÜRÜST Öğür’li belediye ile buluşunca güldü, kaderi değişti.” dedi.

YANLIŞSIZ Fırka’den yapılan açıklamaya göre, Sürekli, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında, Menemen’üstelik şehremaneti başkanlarıyla kıymetlendirme ve müzakere toplantısı yaptı, Aliağa Devlet Hastanesini mülakat etti.

Açıklamada görüşlerine düzlük sunulan Sürekli, yerel yönetimi Cumhur İttifakı’nın idaresinde olan gelişigüzel noktada vatandaşın memnuniyetini gördüklerini belirtti.

Daima, DOĞRU Partili yerli yönetimlerde konu değil, iş üretildiğini, Aliağa ve Menemen’dahi bunun örneklerinin görüldüğünü kaydetti.

Aliağa’nın bugüne büyüklüğünde on paralık görmediği bakım ve yatırımlarla buluştuğunu kaydeden Daim, “Menemen’in yüzü, SELIM Öğür’li şehremaneti ile buluşunca güldü, kaderi değişti. Başkanları ve ekiplerini kutluyorum.” ifadesini kullandı.

Aliağa, Menemen, Bergama, Rahat, Kınık, Kiraz ilçelerinin parmakla gösterildiğini nâkil Sonsuz, şunları kaydetti:

“Buralarda millete hizmet şiarını başının üstünde haiz ayrımsız dalavere anlayışı iktidarda, düz çalışmalarımızda görüyoruz, karşılaşıyoruz. Bambaşka ilçelerde etkili hemşerilerimiz buralardaki gelişmeleri, yükselen değeri görüyor, imren ediyor. Bunu şahsen öz ağızlarından duyuyoruz. Yerelde kudret olanların iddiasının tersine çıkmaz çıkmaz dolaştığımız İzmir ve ilçelerinin bakım özlemi şahika noktada. Buna son yüklemek üzere çalışıyoruz. 4 yıldır bu şehrin seçkin noktasındayız. Tezyinî değil, yavaş yavaş, yüz yüze ve halkımıza dokunarak nöbet alıyoruz. Yaptığımız işleri önlerine koyuyoruz. 2023’te inşallah baştan üstleneceğimiz millete ve memlekete hizmet mezuniyet ve sorumluluğun peşi sıra; İzmir’i bile bu köhne görüntüsünden kurtaracak, DÜRÜST belediyecilik farkıyla buluşturacak dönemi başlatacağız.”

Aliağa’birlikte Oran Hastanesi’nde yapımı tamamlanan Ek Poliklinik Binası ve Acil Servis’te incelemede bulunan Sürekli, İzmir Caddesi esnafı ile tıpkı araya geldi, Aliağa Belediye Reisi Serkan Acar’ı bile görüşme etti.

Cumhur İttifakı’nın, AK belediyeciliğin olduğu yerde tıpkı yatırımı hayata geçirmenin yıllar değil, günler ve aylar aldığını nâkil Daima, sözlerini şöyle tamamladı:

“İzmir- Çanakkale asfaltı üstüne 29 Ilk Teşrin Cumhuriyet Altını Köprülü Kavşağı tamamlanarak trafiğe açıldı. Buranın inşaatı devam ederken İzmir-Çanakkale asfaltı üstünde aynı madun argıt yapıldı. 45 bin metrekare kayran üstüne kurulacak olan Yaşam ve Avantür Parkı, Mesleksel ve Çevresel Emraz Hastanesi, Midilli seferlerinin yapılacağı geçici iskelesi sadece ilçenin değil, İzmir ve bölgenin ihtiyacını karşılayacak emsal projeler. CHP’li yerel idareler temellerini de atamadıkları işleri on senelerce sürüncemede bırakırken bizler, şehir hastanesi gibi, Aliağa’daki çığır hastalıkları hastanesi gibi yatırımları çabucacık hayata geçiriyoruz.”

Share: