PTT Spor Eş Uçan Top Takımı’ndan taraftara bindi çağrısı

PTT Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Karaca, bu sezon hem kütle hem CEV Challenge Kupası olmak için iki kulvarda savaş ettiklerini belirterek, taraftara destek çağrısında bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada görüşlerine düzlük sunulan Büyük İhsan Kişmiri, Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi’nin 2. haftasında ferda Bolu Belediyespor’u misafir edeceklerini hatırlattı.

Kara, Misli.com Sultanlar Ligi’nin dünyanın genişlik birinci sınıf ve zorlayıcı liglerinden biri olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

“Ligde Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına yakışan, çekişmenin kayırıcı düzeyde olduğu bir mevsim bizi bekliyor. Güzeşte yıl Kadınlar Balkan Kupası’nda şampiyon olduk. PTT Spor namına bu sezon canlı ve potansiyeli erdemli aynı ekip kurduk. Bu sene hem öbek hem CEV Challenge Kupası olmak üzere iki kulvarda yarışacağız. CEV Challenge Kupası’nı ülkemize tefhim etmek sunma büyük amacımız. Ankara seyircisini hem ligde hem birlikte Avrupa maceramızda yanımızda kabul etmek istiyoruz. Biraz lehtar desteği görürsek çokça daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Ligde savaşım kül takımlarımıza mıhlı aynı zaman ve başarılar diliyorum.”

Share: