Yeniden Zenginlik Partisi 2. Macerasız Büyük Kongresi ferda yapılacak

Yeniden Bolluk Partisi Umumi Başkanı Fatih Erbakan, 2’nci büyük kongrelerini ferda yapacaklarını belirterek, “Kongremizde Milli Görüş’ün, Yeniden Zenginlik Partimizin gücünü, adım adım iktidara yürüdüğünü cemi dünyaya göstereceğiz.” ifadesini kullandı.

Yeniden Bolluk Partisi 2. Olağan Şişman Kongresi erte Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

“Baştan Refah Baştan Erbakan” temasıyla gerçekleştirilecek kongrede, mukayyet 1225 murahhas bakir yönetimi sınırlamak amacıyla oy kullanacak.

Umumi Komutan Fatih Erbakan’ın yegâne aday olması muhtemel kongrede, 50 üyeli Form Değişmeyen Icra Yerleşmiş (MKYK) ve Faziletkâr Sıkı Kurulu üyelikleri için seçim yapılacak.

2023 intihap kampanyası başlatılacak

Yeniden Bol Bolamat Partisi Umumi Başkanı Erbakan, yaptığı açıklamada, ferda saat 10.00’üstelik gerçekleştirilecek Şişman Kongre’ye Türkiye’nin 81 ilinden ve az dışından 60 bine yakın elçi beklediklerini bildirdi.

Kongreye daraç içinden ve dışından çokça sayıda davetlinin katılacağını tamlayan Erbakan, vatandaşları birlikte kongrelerine çağırma etti.

Kongreyle 2023 seçim kampanyasını birlikte başlatacaklarını vurgulayan Erbakan, şunları kaydetti:

“Eren milletimizi umum maddi ve manevi sıkıntılarından, acun genelindeki eksiksiz mazlumları, ezilenleri kurtarmak, Milli Görüş’ü hakkıyla anlatmak, ikinci 40 yılda hedeflerine ulaştırmak üzere, yaşanabilir ve baştan iri Türkiye’yi bina etmek üzere yola sâdır Baştan Bolluk Partimiz, 17 Kasım 2019’dahi Ankara Arena’birlikte 50 bini çok vatan evladının katılımıyla Türk siyasa tarihinin en iri genel kurulunu yaparak birinci şişman şahlanışını gerçekleştirdi ve devir yazdı.

Yeniden Refah Partimiz ikinci balaban şahlanışını ferda, yine Ankara Arena’birlikte yapılacak olan 2. Cılız Nazik Kongresi ile gerçekleştirecek. Kongremizde Milli Görüş’ün, Baştan Zenginlik Partimizin gücünü, adım adım iktidara yürüdüğünü cümle dünyaya göstereceğiz.”

Share: