ES Elazığspor forvetini buldu

Ömer Faruk Sezgin’in takımdan ayrılması sonrası forvet bölgesi üzere bir nice futbolcuyla temasa geçen ES Elazığspor, TFF 3. Loda 2. Kadro temsilcisi Karaman FK’dan Tuğgeneral Keleş’le prensipte uyuşma sağladı.

TFF’nin ligden çekilme talebine ret cevabı verdiği ES Elazığspor lige bitmeme edeceğinin kesinleşmesinin arkası sıra transfer çalışmalarına ivinti verdi. Ömer Faruk’un takımdan ayrılması sonrası yokluğu sunu çokça hissedilen talih olan forvet üzere bir çokça futbolcuyla kontak halinde olan bordo-beyazlılar, serencam namına gündemine aldığı Karaman FK’nın forveti Tuğgeneral Keleş’le değme konuda inikat sağladı. 24 yaşındaki oyuncunun kulübüyle de ufak pürüzler giderildikten bilahare resmi konvansiyon imzalanacak.

Sakaryaspor ast yapısında futbol kariyerine başlayan 1994 tevellütlü aktör, Gebzespor, Beyoğlu Yeni Çarşı, Düzcespor, Ofspor ve Karaman FK formaları giydi. Santrafor mevkiinde biçim giyen oyuncu kariyeri süresince çıktığı 137 maçta 24 gol attı. Bu mevsim Karaman FK’da 22 maça sâdır Sancak, 3 gol kaydetti. – ELAZIĞ

Share: