Depremde ailesini kaybeden beribenzer çocuğa tevellüt haset sürprizi

– Depremde ailesini kaybeden âdeta çocuğa veladet günü sürprizi

Anne, cet ve kardeşlerini kaybeden 11 yaşındaki çocuk mumları hüzünle üfledi

ADIYAMAN – Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası Adıyaman’de annesini, babasını ve 3 kardeşini kaybeden 11 yaşındaki Gazihan Karaman’a polis ve askerler marifetiyle mevlit günü sürprizi yapıldı. Doğum haset sürpriziyle karşılaşan alelade çocuk, gato mumlarını hüzünle üfledi.

Kahramanmaraş’ta meydana mevrut 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremde Adıyaman’bile de binlerce çatı yıkılmış ve binlerce yurttaş hayatını kaybetmişti. Adıyaman şekil Mehmet Akif Mahallesi’nde kâin 5 bükülmüş aynı binanın 2.katında durma fail ve yer sarsıntısı gecesi annesini, babasını ve 3 ablasını kaybeden 11 yaşındaki Gazihan Karaman’a, Adıyaman’a göreve mevrut polis ve askerler vasıtasıyla mevlit haset sürprizi hazırlandı. Dursun Çavuş Cami yakınlarında bulunan keçe kentte babaannesi ve dedesiyle birlikte mütezayit Gazihan Karaman, sürpriz karşısında mutluluğunu gizleyemedi. Polis Güçleri ve askerler vasıtasıyla yapılan sürprizde pasta mumlarını hüzünle üfleyen Gazihan Karaman’a 8 yaşındaki kardeşi Enes Karaman bile eşlik etti.

Kendisine sürpriz işleyen herkese teşekkür ettiğini dile getiren Gazihan Karaman, “Güzel hissediyorum, hepinizin burada olmasından dolayı çokça memnunum. Hepiniz kalburüstü geldiniz. Benim mevlit günümü kutladığınız amacıyla hepinize çok teşekkür ediyorum. Enkazın altında 5 yakınım hayatını kaybetti. Babam, annem ve üç devam ablam. Bu yüzden hepinize çok teşekkürname ediyorum veladet günümü kutladığınız üzere. Burada olamayacaklar ama onlar kalbimdeler. Kimsenin geleceğini düşünmüyordum ama hepinize haddinden fazla teşekkürname ediyorum” dedi.

Gözyaşlarını tutamayarak herkese teşekkür fail Gazihan Karaman’ın babaannesi Ayşe Fatma Karaman, “Tanrı razı olsun. Allah hepinizin birini bin etsin. Biri 11 yaşında gayr 8 yaşında. Incitici tıpkı olaydı, ilkokul can gitti. Üç bala, tıpkı gelinimle beş sevimli gitti. İki pare yavru kaldı onlardan” diye niteleyerek konuştu.

Share: