ES Elazığspor forvetini buldu

Ömer Faruk Sezgin’in takımdan ayrılması sonrası forvet bölgesi için bir nice futbolcuyla temasa sabık ES Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Kadro temsilcisi Karaman FK’dan Tugay Keleş’le prensipte geçim sağladı.

TFF’nin ligden çekilme talebine ret cevabı verdiği ES Elazığspor lige bitmeme edeceğinin kesinleşmesinin peşi sıra nakil çalışmalarına hız verdi. Ömer Faruk’un takımdan ayrılması sonrası yokluğu arz çok hissedilen mevki olan ileri uç oyuncusu amacıyla bire bir çok futbolcuyla bağlantı halinde olan bordo-beyazlılar, akıbet kendisine gündemine aldığı Karaman FK’nın forveti Tugay Keleş’le gelişigüzel konuda geçim sağladı. 24 yaşındaki oyuncunun kulübüyle birlikte ufak pürüzler giderildikten bilahare resmi geçim imzalanacak.

Sakaryaspor zir yapısında ayak topu kariyerine başlayan 1994 doğumlu aktör, Gebzespor, Beyoğlu Yıpranmamış Çarşı, Düzcespor, Ofspor ve Karaman FK formaları giydi. Santrafor mevkiinde biçim giyen oyuncu kariyeri boyunca çıktığı 137 maçta 24 gol attı. Bu zaman Karaman FK’da 22 maça sâdır Tuğgeneral, 3 gol kaydetti. – ELAZIĞ

Share: