DOĞRU Fırka Umumi Başbuğ Yardımcısı Kandemir’den Dulkadiroğlu İlçe Başkanı’na ilişkin izah

AK Tümen Umumi Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Kahramanmaraş merkezli depremlerin peşi sıra yaptırdığı binalarda yıkımlar olduğu bilgisi üzerine partisinin Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Delicesine Avşaroğlu’na görevden el çektirdiklerini söyledi.
Kandemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan yağmur, yaralılara acil şifalar diledi.
Depremin geçmiş anından itibaren bölgelerde faaliyetlerini sürdüklerini belirten Kandemir, “Aynı yandan yavaş aynı şekilde kontrol istirdat çalışmalarımız devam ediyor. Hükümetimiz da tıpkı anda birçok şeyi yapma gayretinde. Bilcümle milletvekillerimiz, MYK, MKYK üyelerimiz ve teşkilatlarımız, önce günden itibaren sürecin zarfında ve çalışmalara destek olma gayreti içerisinde.” ifadesini kullandı.
Depremin peşi sıra bölgedeki AK Öğür teşkilatlarından gelen bilgiler doğrultusunda çalışmalar yapıldığını aktaran Erkan Kandemir, şunları kaydetti:
“Elbette bu süreçte bize ulaşan bilgilerin tamamını de haddinden fazla titiz tıpkısı şekilde değerlendirdik, değerlendiriyoruz. Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığımızı yapan Şahin Avşaroğlu’nun nesir ettiği yapılarda dahi yıkımlar olduğunu öğrenince DÜRÜST Tümen namına derhal görevden el çektirdik ve adına da benzeri ayrıksı arkadaşımızı görevlendirdik. Bundan ahir yasal süreci kendisi strateji edecek. Sonucunu bilemeyiz amma parti namına bu konuda en ufak bire bir tavizimiz asla olmaz. Asıl prensipler çerçevesinde gereken adımları atarız.”

Share: