Depremde hayatını kaybeden 1’i yavru 6 sevimli Ordu’da toprağa verildi

Depremde hayatını kaybeden 1’i bala 6 yaşama Ordu’da toprağa verildi

ORDU – Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, Hatay’daki evlerinde göçük altında kalarak hayatını kaybeden 1’i yavru 6 Ordulu yurttaş memleketlerinde toprağa verildi.

Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ili içten etkileyen depremlerin peşi sıra hayatını kaybedenlerin cenazeleri memleketlerine gönderiliyor. Hatay İskenderun’da zelzele zımnında yıkılan evlerinde göçük altında artan İbrahim Gürdal (40), eşi Selda Gürdal ve oğulları İsmail Gürdal hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Gürdal ailesinden ata İbrahim ve oğlu İsmail’in cenazeleri yakınları yoluyla alınarak, Ordu’nun Altınordu ilçesinde bağlı Öceli Mahallesi’ne getirildi. Ata ve oğlu için ağababa evlerinin önünde cenaze merasimi düzenlendi. Ata ve oğlu, burası kılınan cenaze namazının ardından ayrımsız mahalledeki eş kabristanlığına defnedildi.

1’i bala 4 hayat dahi farklı ilçelerde sonuç yolculuğuna uğurlandı

Öte yandan, hareket nedeniyle Adıyaman’da hayatını kaybede Mustafa Ağaç Kumru ilçesine sınırlanmış Küçükakçakese Mahallesi’nde, Hatay’da hayatını kaybeden Şeyma Eyüp Kumru Yazlık Mahallesi’nde, Hatay’da hayatını kaybeden Muammer Çetinkaya Akkuş ilçesi Salman Mahallesi’nde, Kahramanmaraş’ta hayatını kaybeden İpek De İlişmek Fatsa ilçesi Gölköy Mahallesi’nde toprağa verildi.

Share: