Tavlı: “Elbirliği ile depremin yaralarını saracağız”

Ordu’nun Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Gödeş, Adıyaman’da depremden etkilenen vatandaşlar ile bir araya gelerek, buradaki çalışmalara destek verdi. Gödeş, çakal çalışmalar ile depremin yaralarının sarılacağını söyledi.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde kilolu yıkımlara, birey kayıpları ve yaralanmalara amil olan iki şişman depremin ardından yaralar sarılmaya bitmeme ediyor. Ünye Belediye Reisi Hüseyin Tavlı, Adıyaman’da depremzedeler ile bir araya gelerek, çalışmalara destek veriyor.

Belediye Reisi Hüseyin Tavlı, ilçede depremden etkilenen vatandaşlar üzere yürüttükleri çalışmaların bitmeme ettiğini belirterek, “Ünye’de yürüttüğümüz çalışmaların peşi sıra hareket bölgesine her an yardımlarımızın gerekseme sahiplerine ulaşması yönünde titiz tıpkı himmet yürüttük. Facia koordinasyon merkezi kendisine Tokat Valimiz Numan Hatipoğlu ile alay malay Adıyaman Gölbaşı’nda kuracağımız konteyner göz alanı, kumluk hastanesi ve gereç tedariği üzere yer tespiti ve yer çalışmaları gerçekleştirdik. Yaşanan teessürat küçük çokça büyük. İnanıyorum ki el birliği ile umum bunların üstesinden geleceğiz” dedi. – KARGAŞA

Share: