Denizli haberleri: Honaz Belediyesi, Mahalleleri Kışa Hazırlıyor

Honaz Belediyesi, doğru şita mevsimi öncesi ilçe genelinde kat onarım ve asfalt metres işlemlerine atiklik verdi.

Honaz Belediyesi Selen İşleri Müdürlüğü’ne vabeste ekipler, mahallelerde doğalgaz ve enfrastrüktür çalışmalarının gerçekleştiği noktalarda vatandaşların kış aylarında mağduriyet yaşamaması üzere onarım ve asfalt mantinota işlemi yapıyor.

Honaz Belediye Reisi Yüksel Kepenek, çalışmaların yapıldığı Germen ve Cumhuriyet Altını Mahallelerinde ekipleri ziyaret ederek asfalt çalışmalarını durumunda inceledi.

Başkan Pervane, “İlçe merkezimizde ve yer mahallelerimizde sürdürülen doğalgaz hattı zemin çalışmalarında ve muhtelif altyapı işleri sırasında bozulan yolların tamiratları ekiplerimizce yapılıyor. Belediyemiz envanterine kazandırdığımız yıpranmamış asfalt kapatma silindiri ve ekiplerimizce icraat yoğun aynı şekilde sürüyor. Asfalt mantinota işlerinin yanı sıra Kocabaş ve Kaklık mahallelerimizde bile üstyapı tamir çalışmalarımız bitmeme ediyor. İlçemizin site kimliğini arkalamak ve yetiştirmek amacıyla üstyapı çalışmalarımızı gösterişli kendisine gerçekleştiriyoruz. İhtiyaç olan noktalara bildirme hızlı şekilde gereken çalışmaları yapmaktayız. İmkanlarımızı en üst seviyede kullanarak hemşehrilerimizi mağdur etmeden hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin ilçemizin konforlu sokaklarında, mağdur olmadan fariğ dolaşmalarını hatırlamak hedefiyle, ilçemizin sokaklarını şita koşullarına hazırlıyoruz” dedi.

Share: