Başbuğ Pekmezci alkışlarla karşılandı

Bayburt Belediyesinde 2023 yılının evvel sedir toplantısı olan ocak ayı görgüsüz divan toplantısı Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci başkanlığında sedir üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi Uray Sedir Üyeleri SONAR Araştırma Şirketi yoluyla yapılan anket çalışmasında 51 İl Şehremini içerisinde çalışmaları sunma çokça estetik 4. Şehremini seçilen Başbuğ Hükmü Pekmezci’yi ayakta alkışlayarak karşıladılar.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda gündeme geçilmeden önceki Başbuğ Pekmezci yaptığı konuşmada, “2023 yılının önceki divan toplantısının hayırlara kurgu olması temennisinde bulunarak yeni yılın Bayburt’a, Türkiye’ye, Türk milletine ve Türk İslam Dünyası’na hayırlar getirmesini diliyorum. Bayburt Belediyesi namına kazandığımız mecmu başarılar ekip olarak hepimizin ve bilcümle uray personelinin başarısıdır. Bu zeyrek davranışınızdan etraf hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Şehremaneti Komutan Yardımcısı ve Sedir Üyesi Süreyya Türkmenli ise divan yerine küçümseme alarak Başbuğ Pekmezci’yi ikinci sefer sıkışık genişlik başarılı dördüncü belediye reisi seçilmesinden çevre kutlama ederek, bu başarısından çevre bahtiyarlık duyduklarını söyledi ve başarılarının devamını diledi.

Daha sonra ruzname maddelerinin görüşülmesine geçildi. Maddelerin sırasıyla görüşülerek değişmeyen bağlanmasının peşi sıra toplantı sona erdi.

Toplantı sonrası Başkan Pekmezci meclis üyelerine evvel derinti olması vesilesi ile Türk bayrağı rozeti dürü etti. – BAYBURT

Share: