Vatandaşlartan CİMER’e referans: Togg’ta, TOKİ sisteminde olduğu kabilinden ayrıntılı vadeli taksitlerle gurur imkanı sunulsun

Türkiye’nin otomobili Togg’un paradigma üretime başlanması sonrası birçok vatandaş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine başvuruda bulundu. Başvurularda, Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürname mesajları yer aldı.

CİMER’E ÇOKÇA SAYIDA TASA YAĞDI

Erdoğan aracılığıyla 29 Ekim’birlikte TOGG Gemlik Kampüsü’nün açılışının yapılması ve Togg’un geçmiş aracının istihsal bandından indirilmesinin peşi sıra CİMER’e çok sayıda sikinti ve müracaat gönderildi. Başvurularda, yerel ve milli imkanlarla üretilen Togg’un Türkiye hesabına alım donör olduğu anlatım edildi. Antrparantez vatandaşlar, Reisicumhur Erdoğan’a Türkiye’nin vizyon projesi Togg üzere teşekkür etti.

GEMLİK KAMPÜSÜ’NDE ÇALIŞMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEYENLER VAR

Mesajlarda bazen taleplere bile kayran verildi. Vatandaşlar, engellilere sağlanan ÖTV indiriminin Togg için de meri olmasını istedi. Bazen vatandaşlar, TOGG Gemlik Kampüsü’nde gitmek istediklerini belirtti. Başvurularda, komutan politikaları ile sürece yönelik görüşler meydan aldı. Gâh vatandaşlar, Togg satışında TOKİ sisteminde olduğu kadar etraflı vadeli taksitlerle kurum imkanı sunulmasını dilek etti.

“İNSAN SELİNİ GÖRÜNCE ÇOK DUYGULANDIM”

Ankara’dan referans yapan tıpkı vatandaş, “Sayın Cumhurbaşkanım, Togg açılışını izliyorum ve sevinçten ağlıyorum. Bu gurura ve sevince kavuşmamızı sağladığınız amacıyla teşekkürname ediyorum. Siz geçmiş arabayla akıntı ettiğinizde milli arabamızın arkasındaki eş selini görünce çokça duygulandım.” mesajını paylaştı.

“TOGG FUTBOL MAÇLARINDA SERGİLENSİN” ÖNERİSİ

Kırıkkale’üstelik hararetli mânialı bire bir birey birlikte Togg’un engelliler amacıyla aynı umut ışığı olduğunu aktardı. Mersin’deki omurilik inmeli aynı yurttaş Togg mübayaa arzusunu iletti. Ankara’da dallı güllü Mesleki ve Ustalık Rum Lisesi mezunu tıpkı öğrenci, Türkiye’ye ve Türk milletine katkıda düşmek amacıyla Togg’un üretiminde saha almak istediğini kaydederek CİMER’e, “Cumhurbaşkanı’mızın gençlerin birlikte olduğunu biliyorum. 18 yaşında hayalleri olan ayrımsız gencim. Reis’ten burs istemiyorum, çalışıp aksiyon gücüne katkıda mevcut olmak istiyorum.” mesajını iletti. Togg’un renklerine müteveccih önerilere vadi sunulan tıpkı başvuruda ise Togg’un İznik çinisi mavisi renginde bile üretiminin yapılması dilek edildi. Bir başvuruda Togg’un ayak topu takımlarının sponsoru olması, bando formalarının üzerinde Togg’un ambleminin ve isminin meydan alması, uluslararası müsabakalarda ise Togg’un sergilenmesi önerildi.

ERDOĞAN’IN GİYDİĞİ TOGG MONTUNU HEDİYE İSTEDİLER

Tıpkı müracaatçı ise “Muhterem Cumhurbaşkanım, eşiniz Emine Erdoğan hanımefendi ile verdiğiniz pozu ve Togg logosu olan montunuzu eşim çokça beğendi. Sizden hoşgörünüze sığınarak bu montu istirham ediyorum. Eşime dürü ettiğimde çok bahtiyar olacaktır.” mesajıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan TOGG Kampüsü’nün açılışında giydiği montu istedi.

Share: