Vatandaşın ısrarına dayanamayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Antalya’da balkon konuşması yaptı: Erdoğan’ı zor etmeye saraka verdim

Antalya’da dominant felaketinin yaşandığı Kumluca ilçesinin arkası sıra Finike ilçesini da ülfet eden CHP Umumi Başkanı Eksiksizlik Kılıçdaroğlu, otopark alanında vatandaşlarla benzeri araya geldi. Finike Belediyesi’ne ziyarette mevcut Kılıçdaroğlu, dışarıdaki vatandaşların “Teras, ayazlık” sloganları üzerine belediye binasına ilişik balkona çıkarak buradan kısa tıpkısı konuşma yaptı.

“ONU EMEKLİ ETMEYE KÜÇÜMSEME VERDİM”

“Halkın umudu Kılıçdaroğlu” sloganlarıyla balkondan vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Bire Bir şeyden güvenli olmanızı isterim, Türkiye bu suratsız tabloyu banko adalet etmiyor ve kesinlikle bunu aşacağız ve bunu aşmanın yolu sizden alacağımız bindi. Yaşayış içinde, bu arada, birlikte süregelmek istiyoruz. Koçuşmak istiyoruz, mücadele etmek istemiyoruz. Birileri cidal ediyor, hiç keder etmeyin, onu tekaüt etmeye bayram verdim” dedi.

“İKİNCİ KEMALİMİZ OLUN”

Otopark ziyaretinde ise Kılıçdaroğlu’na benzeri kadın, “İkinci Kemalimiz olun ne peki” diye seslendi. Kılıçdaroğlu, “Halledeceğim meraklanmayın” diye karşılık verdi.

Share: