Antalya’da husumetli familya sahibi ile kiracının kavgası güvenlik kamerasında

Antalya’birlikte husumetli aile sahibi ile kiracının kavgası düzenlilik kamerasında

Biri eş 3 kişinin karıştığı savaş karakolda bitti

Her iki tarafta darp edildiği iddiasıyla birbirinden şikayetçi oldu

ANTALYA – Antalya’da daha önce aralarında yağılık mevcut ve birbirlerine yandaki evlerde dallı güllü ocak sahibi ile müstecir beyninde çıkan kavgada her iki tarafta darp edildiği iddiasıyla birbirinden şikayetçi oldu. Fenomen sonrası savaş temas iki tarafın bile çarpma raporu aldığı asayiş kameralarına ise saniye saniye yansıdı.

Olay, evvel saat 13.50’dahi Tomalar Mahallesi 836 Sokak üstünde kâin mutlak evde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, birbirleriyle komşu hür evlerde oturan evlerin sahibi Utkulu Yiğitlik ve ailesi, canip taraflarındaki 3 yıllık kiracıları Hafise Fon ile bir süredir problemler yaşamaya başladı. İki eş aralarındaki tartışmalar zımnında karakolluk olurken, icar ve lakırtı yüzünden karı sahibi ile kiracı beyninde esbak esasen tartışma ve savaş yaşandı. Kavgada iki tarafta zedelenmek edildiğini öne sürerek birbirilerinden şikayetçi oldu.

Kavga andaç kamerada

Ev sahibi aileyle müstecir ailenin ağız dalaşı ve cidal anları düzenlilik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Hafize Çaykara’nın kızı Temiz Baharat S. ile Erdem ailesinin evler arasındaki paravandan namzet tartışma içerisinde olduğu, Vuzuh Bahar S’nin çabucak yara attığı gözlendi. Ardından Yiğitlik ailesinin bahçeye girmesiyle tarafların yavuklu tartışmasının kavgaya dönüştüğü dahi görüntülere yansıdı.

“Kafama gözüme vurmaya başladılar”

Fenomen sonrası darp alıp aileden şikayetçi olan Hafize Memba, ev sahibiyle evden gezinti üzerine mesail yaşadıklarını söyledi. Pınar “Tığ eş yapacağız ve çıkacağız dediğimizde ‘güle güle oturun’ dediler. Ertesi dönem ise ‘familya yapmanızı bekleyemeyiz, kardeşim evlenecek o oturacak, çıkmanız gerekiyor’ dediler. Apar topar çıkmayacağımızı söyledik. Tacizlere başladılar ve aramızda problemler yaşandı. Bunlarla ilişik savcılığa cürüm duyurusunda bulunmuştuk. Serencam olayda dışarıda sesler duydum. İki evin ortada paravana vardı. Kızımla cebin canip sözlü tartışıyorlardı. O tam sülale sahibinin elinde bire bir şey ile geldiğini görmüş. Kızımı içeriye sokmaya çalışırken, bostan kapısından aile sahibi bizim bahçeye girdi. Merdivenlerden çıkıp kızıma akla yatkın hamle etti, ego araya girince bu kere bana saldırdı. Kafama gözüme vurmaya başladı. Onları uzaklaştırmaya çalıştım, o sırada karısı ve kızı geldi. Sonsuz kendimi savunmaya çalıştım ama yere düştüm. Şikayetçi oldum, cezasını çekmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Ev sahibi: “Tığ dahi darp edildik”

Referans’nın suçlamalarını akseptans etmeyen Utkulu Erdem ise, eskiden ikaz etmelerine karşın evden çıkmayı kabul etmediklerini fakat kavgaya faktör olan problemin bu olmadığını söyledi. Olay çabucak Menşe’nın kızının kendilerini tahrik ettiğini istikbal süren Erdem, “Komşumuzun önünü kesip kendisi üzerine konuşulduğu üzere hakaretler etmiş. Bu mesafe paravan arkasından aday ağız dalaşı yaşandı. Paravana arkasından ‘polis’ diye niteleyerek bağırıyordu kızı. Bahçeye hangi oluyor diye niteleyerek gittim, kızın annesi bana ‘gel gel’ diyordu. O kânunuevvel savaş oldu. Bana çifte attı, üçümüz birden merdivenden hor indik. Bayan kafasını vurdu, kendisi bile yüzüstü düşünce gözünü saksının dibine vurdu. O beni tutunca patırtı yaşandı. Oraya yankılanmak için gitmedim. Bizden bozukluk bekliyor. Evimi tüketici, evden çıkmayan onlar. Ego dahi şikayetçi oldum, biz üstelik çarpma edildik. Bu deminden olan ayrımsız olay değil, üç mahkememiz var bizim. Esasen laf atar mı diyerek eve gitmeye tallahi korkuyorum. Kesinlikle icar olayı değil bu. Kira de istemiyorum. Ben dirlik istiyorum” dedi.

Share: