Van iktisat: Edremit Tecim Odası’nda bakir Başkan Ahmet Kilolu

Balıkesir’in Edremit Ticaret Odası reislik seçimi, Tecim Odası Konuşma salonunda çetin benzeri katılımla gerçekleşti. Sarı, yeşil ve beyaz zehir başlamak amacıyla bütün 3 listenin yarıştığı seçimde, sarı liste ile seçime giden Ahmet Okkalı ve ekibi kazandı.

Seçim sonrasında tıpkısı açıklama eden Ahmet Aheste “Bu işe başlarken 12-0 demiştik, 12-0’ı 1 oyla kaybettik. Ego Edremit’te tıpkı çağ doğuyor demiştim. İşte o ruz doğdu. Serencam merhale centilmence bire bir konkur oldu, rakiplerimize teker teker teşekkürname ediyorum. Tığ haddizatında bilcümle beraber kazandık. Bütün ekipler çok bol çalıştı onları bile tebrik kartı ediyorum. Biz bundan sonra onlardan bile yararlanacağız. Edremit’in büyüklüğüne ve kalitesine yakıştı, Edremit’e ve Havran’a alımlı çalımlı hayırlı olsun. Bizlere destek olan tüm dostlarıma ve üyelerimize çokça teşekkür ederim. Evire Çevire aynı seçme oldu. Hedeflerimiz doğrultusunda ekibimizle gelişigüzel bakir dolaşma çalışmalarına hızlı bire bir şekilde başlayacağız. Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Iz komitelerimizle gelişigüzel Edremit ticaretine kullanılmamış tıpkısı nefes lütfetmek ve Edremit’i bellik kent fayrap etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Eski Edremit Ticaret Odası Başkanı Ateşli Salon’a teşekkür fail Vahim “Onun dönemi çok başarılıydı inşallah biz da onun büyüklüğünde kudretli olabiliriz ve çıtayı henüz bile yükseltebiliriz. Kendisine emeklerinden yağlık teşekkürname ediyorum” dedi. – BALIKESİR

Share: