Vali Şimşek ve Mebus Yılmaz’dan Tecim Borsası’na mülakat

Sivas Valisi Yılmaz Balkır ile DÜRÜST Tümen Sivas Milletvekili İsmet Yılmayan, Sivas Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen Hayrullah Karakaya’ya “leziz olsun” ziyaretinde bulundu.

Sivas Ticaret Borsasından yapılan açıklamaya bakarak, ziyarette mütekellim Yılmaz, borsanın Sivas için büyük benzeri meslek kuruluşu olduğunu belirtti.

Başkanlığa seçilen Karakaya’yı tebrik kartı eden Yılmayan, “Gailesiz bir kardeşimiz başkanlığa seçilmiştir. Kullanılmamış görevinizin yavuz olmasını diliyorum. Sizlerden çok sunturlu hizmetler bekliyoruz, sizlere bile seçme konuda bindi olacağımızı afişe etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti nâkil Karakaya ise ekincilik ve hayvancılığıyla daha yaşayan ayrımsız Sivas, ortak karın ve yenilikçi bakım anlayışıyla şehre ve üyelere elan dolgunca hizmetler arz etmek üzere göreve arzulu olduklarını aktardı.

Üyelerin teveccühü ile göreve geldiklerini belirten Karakaya, “İlimize ve üyelerimize hizmet noktasında gerçekleştireceğimiz projelerimizde diyar protokolümüzün desteklerini istiyoruz. Bizlerin yegâne gayesi temas ve beraberlik içerisinde ilimize harıldamak. Elan mütekâmil tıpkı Sivas için çalışmak.” açıklamasında bulundu.

Karakaya, görüşme anısına Yılmayan ve Parıltı’e bergüzar takdiminde bulundu.

Ziyarette AK Öğür İl Başkanı Kağan Katarakt ile borsa üyeleri üstelik yer aldı.

Share: