Vali Epcim ve Başbuğ Pekmezci Bayburtspor amacıyla temaslarda bulundular

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ile Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, TFF 2. Ligde ağırlık günler geçiren Bayburt Hususi İdare Sporun geleceğini planlamak için İstanbul’da Bayburtlu hisse senedi adamlarını müzakere ettiler.

Bayburt Özel İdare Sporun zarfında bulunduğu durumdan sunma kısa sürede şüphesiz çıkabileceğinin ele alındığı görüşmelerde Başkan Pekmezci ve Vali Epcim Bayburtlu hisse senedi adamlarını mülakat ederek istişarelerde bulundular.

Pekmezci, 3 günlük çetin bire bir programla gerçekleştirdikleri ziyaretlerin peşi sıra yaptığı açıklamada, “Valimiz Cüneyt Epcim ile beraber 3 günce programımızda Bayburt Özel İdare Spor Kulübümüzün geleceğini planlamak için İstanbul’da kâin iş adamlarımız Fuat Guguloğlu, Fuat Fettahoğlu, Nuh Ziyalı, Sunay Turan, Şanlı Osman Dolgunca, Reşat Narman, Murat Bayburtlu, Dr. Hicabi Gökdereli, Mehmet Adıgüzel ve Başkumandan Akgün’ü musahabe ettik ve toplantılar gerçekleştirdik. Bizlere İstanbul’da işyerlerinin kapılarını açarak, misafir fail nadir hemşehrilerimizin seçme birine ayrı ayrı misafirperverlikleri ve destekleri amacıyla teşekkürname ediyoruz” ifadelerini kullandı. – BAYBURT

Share: