Tuğba Ünal Film Galasında Uzunluk Gösterdi

Liyakatli sanatçı Ünal,”hem Türkiye’birlikte hem birlikte dünyanın tıpkısı çok ülkesinde yaşanan yavru tacizi olaylarına ilgi girmek ve bu olayların serencam bulması için parafin perdeye yansıtılmış hüzünlü bire bir hikayeyi izlerkengözlerimdoldu. Emeği sabık herkesi yürektentebrik ediyorum” dedi.

Mukavim Şentürk, Ferhat Göçkün Faruk Sofuoğlu ve ateş parçası aktör Erkan Petekkaya dahi ‘Hurdacının Kızı’ isimli sinema filminde alengir alıp destek verdi.

Yapımcılığını Afri Yapımın üstlendiği ‘Hurdacının Kızı’ isimli dokunaklı tarzındaki sinema filminin hikayesi Afrikalı Ulvi imzası taşırken senaryosunu iki cesim senaryocu Erdal Babür ve Hülya Kılıç üstlendi. Direktör koltuğunda iseHakan Gürtop oturdu.

16 Eylül’de vizyona giren ‘Hurdacının Kızı’ filminin çekimleri Mint 90lar platoda, Kocaeli, Gebze, Darıca ve İstanbul’da gerçekleşirken, beyaz perde filmine kudretli oyuncular Abidin Yerebakan, Fatma Yılmayan, Betül Şahin, Belma Mamati, Zeynep Doğan, Ayşe Doğan, Güray Yılmaz, Sami Çelik, Erek Emre Üstün, Oguz Han Burak Üstün, Gülsüm Baylık,Tamer Gül,Uğraş Sarıkaya, Melih Kurtuluş oyunculuklarıyla canlandırdıkları karakterlere hayat verdiler.

Share: