Sonuç dakika haberi… Bolu deplasmanı dönüşü kaza özne Denizlispor’da 2 yaralının tedavisi sürüyor

– Bolu deplasmanı dönüşü kaymakamlık yapan Denizlispor’da 2 yaralının tedavisi sürüyor

Denizlispor, kaymakamlık sonrası yaralıların durumu üzerine izah yaptı

DENİZLİ – Boluspor ile deplasmanda oynadıkları müsabaka sonrası kente bölüm yaparken ilçe nâkil Denizlispor kafilesindeki yaralıların durumu karşı izah yapıldı. Denizlispor Kulübü, futbolcu ve malzemeci görünmek amacıyla 2 kişinin tedavisinin sürdüğünü belirtirken, değişik yaralıların taburcu olduğunu açıkladı.

Afyonkarahisar’a bağlı Evciler ilçesi Gökçek mahallesinde 15 Ekim Cumartesi haset meydana gelen kazada, 3-0’lık Boluspor mağlubiyeti sonrası kente çağ özne Denizlispor kafilesinin 20 AAG 263 plakalı ikinci ara bulucu, sürücü İsmail Gürpınar’ın kontrolünden çıkmasıyla bu arada kayarak devrildi. Kaza sonrası yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Deplasman dönüşü yaşanan kazanın arkası sıra Denizlispor, yaralıların hakkında izah yaptı. Havsala kemiğinde fay olan topçu Ahmet Uğurlu ve 4 durumunda fay olan malzemeci Heyecan Karakaya’nın tedavilerinin sürdüğünü belirten Denizlispor, futbolcu Mehmet Muazzez Güre, matbuat danışmanı Altay Varol ile masör Recek Avcu’nun tedavi gördüğü Özel Denizli Tekden Hastanesi’nden taburcu olduğunu açıkladı. Değişik belli belirsiz yanık 6 kişinin ise bir dönme ayak tedavisi gördüğü öğrenildi.

Share: