DOĞRU Fırka’li Şiddetli: “SELIM Fırka heybet ile ulus arasına nesir edilmiş setleri yıktı”

DOĞRU Öğür Sazak Mebus Uca Topluluk Baş Döndürücü, DÜRÜST Parti’nin 20 yıldır selis kendisine millete hizmet ettiğini, oran ile millet arasına mensur edilmiş setleri birlikte yıktığını söyledi.

Begayet, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, DÜRÜST Fırka’nin iktidara gelişinin 20’inci yıl dönümü olduğunu, 20 yılda hayata geçirilen demokratikleşme adımları ve kalkınma enfrastrüktür projeleriyle Türkiye’nin adeta yeniden nesir edildiğini kaydetti.

AK Parti’nin, iktidarda bulunduğu 20 senede yalnızca konkre projeler ortaya koymuş tıpkısı siyasi debi olmadığını tamlayan Aşırı, SELIM Öğür’nin bu 20 yılda şevket ile budun arasına inşa edilmiş setleri dahi yıktığını dile getirdi.

“DOĞRU Fırka yerine ermiş milletimize 20 yıldır okunabilen hizmet ediyoruz.” diyen Lüks, şu ifadeleri kullandı:

“Milletimizin desteği ile Cumhurbaşkanı’mız devletin kangren olmuş sorunlarını birer birer çözüme kavuşturdu. Eğitimde fiziki enfrastrüktür tamamlandı. Afiyet sistemi ve altyapısı, dünyanın gelişmiş ülkelerinden daha yaşayan ağıl getirildi. Din ve vicdan hürriyetinin önündeki engeller kaldırıldı ve başörtüsü sorunu çözüldü. ‘Dokunan yanar’ denilen seçkin tip vesayet odaklarının elinden devleti ve milleti kurtardı. Terörle azimli mücadeleyle FETÖ, PKK, DEAŞ, DHKP-C kabil örgütlerin kökü kazındı. Türkiye Yüzyılı’nda, 60 almanak hayalimiz yerli ve milli elektrikli otomobilimiz Togg sahaya indi.”

Share: