Denizli haberi… Merkezefendi Belediye Reisi Şeniz Doğan Muhtarlarla Ayrımsız Araya Geldi

Merkezefendi Şehremini Şeniz Doğan, 19 Ilk Teşrin Muhtarlar Günü dolayısıyla Bereketler Derinti ve Sergi Salonu’nda muhtarlar ile tıpkı araya geldi.

Bereketler Derinti ve Işporta Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Merkezefendi Kaymakamı Ademiyet Beyinli, Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Yüreci, muhtarlar ve aileleri katıldı. Düzenlenen etkinliğin arkası sıra muhtarlara hediyeler verildi.

“EKSIKSIZ MAHALLELERİMİZİ HENÜZ IYICE ARKAÇ GETİRMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ”

Merkezefendi’nin bir nice mahallesinde yapılan projelerden bahseden Doğan, “Merkezefendimizdeki tam mahallelerimizi henüz adamakilli ağil ilam etmek için çalışmalarımızı mütemadi sürdürüyoruz. İlçemize dernek salonu, ilişki yerleri, kreşler ve spor tesisleri kadar alanları kazandırmaya bitmeme ediyoruz. Asfalt, yaya kaldırımı ve nöbet çalışmalarımız bitmeme ediyor. Muhtarlarımızın temas biri bizim için çokça mefret, bazı bazı bizim duymadığımız duyuyor görmediğimizi görebiliyorlar. Vatandaşlarımızla aramızda güreşçi köprüsü vazifesi bakarak, ilçemizi yükseltmek ve güzelleştirmek için uzunlamasına etkin tam muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü şimdiden kutluyorum” diye konuştu.

Share: