Son an haberi! Vekil Aristokrat: Bursa’da dam memurlarını taşıyan araca bombalı saldırının failleri yakalandı (3)

‘TUNCELİ’DE 5 TERÖRİST KALDI, YAKINDA TERTEMİZ OLACAK’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Edirne’de YANLIŞSIZ Parti İl Başkanlığı’ndaki konuşmasında terörle yapılan mücadeleyi anlattı. Terörle mücadelede Şarki ve Güneydoğu Anadolu’da gelinen noktaya değinen Soylu, “Allah’a hamdolsun, bugün ülkemizde yıldırıcı sayısı 120’nin altına düştü. Tendürek tertemiz, benzeri biricik yıldırıcı kalmadı. Hatay’dan Mersin’e, Gaziantep’ten Osmaniye’ye kadar ayrımsız zamanda Adıyaman’a, Adana’ya ve Kahramanmaraş’a kadar senelerce Suriye’üstelik Afrin’den sürekli yıldırıcı aktardıkları, terörle mücadelede yeryüzü baskı alanlardan birisi olan Amanos Dağları Cenabıhak’a hamdolsun kim aynı tek terörist kalmadan zaman tertemiz. Ayrımsız taraftan Erzincan tertemiz, Bingöl arı sili, Erzurum tertemiz ve burada inandırmak istiyorum, size beyan etmek istiyorum, inşallah Tunceli yakında, 5 terörist kaldı, inşallah geçenlerde tertemiz olacak. Tanrı şans edecek 29 Teşrinievvel 2023 tarihinde bu ülkenin sınırları içerisinde benzeri biricik pespaye yıldırıcı kalmayacak, arı sili olacak” dedi.

‘EY KILIÇDAROĞLU, SENDEN GEÇMIŞ SANA BENZEYEN MANDACILAR VARDI’CHP Umumi Başkanı Kılıçdaroğlu ve 6’lı masadaki partileri eleştiren Soylu, “Siz büyük devrimlerin altına imza attınız amma bugün burada hareket münteha değil. Gene söylüyorum; baştan başladık. Kime bırakacaksınız Türkiye’yi, Kılıçdaroğlu’na mı? Kayırıcı Sakarya Yer Muharebesi’nin nerede yapıldığını bilmiyor. Artağan memlekette beş, ortaokul, ortaöğretim, darülfünun okumadın mı? Ömründe on paralık Polatlı’ya gitmedin mi? Ömründe hiç Sakarya’dan geçmedin mi? Benzeri de inanarak anlatıyor. Yalanı o kadar iyice konuşuyor kim, o büyüklüğünde evire çevire konuşuyor. Ama sınır dışı tezkeresine müfit oyu vermesini biliyor değil mi? HDP ile PKK ile kuvvet oyunu kurmasını biliyor değil mi? Büyükelçilerle oynamayı biliyor değil mi? Büyükelçilerle zahir oturulur, Amerika’nın Avrupa’nın talimatı lacerem alınır. Ulan Kılıçdaroğlu, senden önceki bu ülkede sana mümasil mandacılar vardı, tarihe gömdü bu ulus, tarihe” diye konuştu.’MASANIN ALTINDAN BİRBİRLERİNE ÇIFTE ATIYORLAR’

6’lı masanın ülkeyi, koalisyon hükümeti dönemine döndürmeye çalıştığını belirten Soylu, “Demincek hangi yapıyorlar biliyor musunuz? Masanın altından birbirlerine tekme atıyorlar. Korkuyorum hisse senedi bana düşecek diyerek. Bunlar yakında karakola düşerler. İş bana düşecek. Masanın altından birbirlerine tekme atıyor, benzeri birlikte şehremaneti başkanlarına meni altı çalışıyorlar. Ankara Uray Başkanı’na belen altı çalışıyor, İstanbul Şehremaneti Başkanı’na işaret şeş çalışıyor, o ona çalışıyor. Türkiye senelerce bu koalisyonlardan bıktı, Türkiye’yi senelerce bu koalisyonlar dümbelek bıraktı, şimdi Türkiye’yi yine koalisyonlara döndürmeye çalışıyorlar. Buna cevaz etmeyelim” ifadelerini kullandı.

Yüksek Fert ZERAY- Olgay GÜLER- Murat AKAGÜNDÜZ/EDIRNE,

Share: