NAZIR SOYLU: BURSA’DA CEZAEVİ MEMURLARINI TAŞIYAN ARACA BOMBALI SALDIRININ FAİLLERİ YAKALANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Edirne’da AK Öğür İl Başkanlığı’ndaki konuşmasında terörle yapılan mücadeleyi anlattı. Terörle mücadelede Şark ve Güneydoğu Anadolu’da gelinen noktaya değinen Soylu, “Allah’a hamdolsun, zaman ülkemizde yıldırıcı sayısı 120’nin altına düştü. Tendürek arı sili, ayrımsız yegâne terörist kalmadı. Hatay’dan Mersin’e, Gaziantep’ten Osmaniye’ye kadar tıpkısı zamanda Adıyaman’a, Adana’ya ve Kahramanmaraş’a büyüklüğünde yıllarca Suriye’birlikte Afrin’den daim yıldırıcı aktardıkları, terörle mücadelede sunma el alanlardan birisi olan Amanos Dağları Cenabıhak’a hamdolsun ki ayrımsız bir tane yıldırıcı kalmadan bugün tertemiz. Aynı taraftan Erzincan arı sili, Bingöl arı sili, Erzurum tertemiz ve burada beyan etmek istiyorum, size ifade etmek istiyorum, inşallah Tunceli geçenlerde, 5 terörist kaldı, inşallah geçenlerde tertemiz olacak. Cenabıhak kader edecek 29 Teşrinievvel 2023 tarihinde bu ülkenin sınırları içerisinde tıpkısı biricik hain terörist kalmayacak, tertemiz olacak” dedi.

‘EY KILIÇDAROĞLU, SENDEN ÖNCE SANA YAKIN MANDACILAR VARDI’

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve 6’lı masadaki partileri eleştiren Aristokrat, “Siz iri devrimlerin altına imza attınız amma zaman burada hareket tamam değil. Gine söylüyorum; yeniden başladık. Kime bırakacaksınız Türkiye’yi, Kılıçdaroğlu’na mı? Insan Sakarya Meydan Muharebesi’nin nerede yapıldığını bilmiyor. Bol memlekette beş, ortaokul, ortaöğretim, üniversite okumadın mı? Ömründe hiç Polatlı’ya gitmedin mi? Ömründe tek Sakarya’dan geçmedin mi? Ayrımsız birlikte inanarak anlatıyor. Yalanı o kadar evire çevire konuşuyor kim, o kadar iyice konuşuyor. Ama sınır dışı tezkeresine yarayışlı oyu vermesini biliyor değil mi? HDP ile PKK ile erk oyunu kurmasını biliyor değil mi? Büyükelçilerle oynamayı biliyor değil mi? Büyükelçilerle elbette oturulur, Amerika’nın Avrupa’nın talimatı elbette alınır. Ey Kılıçdaroğlu, senden evvel bu ülkede sana mail mandacılar vardı, tarihe gömdü bu millet, tarihe” diye konuştu.

‘MASANIN ALTINDAN BİRBİRLERİNE ÇIFTE ATIYORLAR’

6’lı masanın ülkeyi, ortak yönetim hükümeti dönemine döndürmeye çalıştığını söyleyen Aristokrat, “Deminden hangi yapıyorlar biliyor musunuz? Masanın altından birbirlerine tekme atıyorlar. Korkuyorum gelişim bana düşecek diye niteleyerek. Bunlar geçenlerde karakola düşerler. İş bana düşecek. Masanın altından birbirlerine tekme atıyor, ayrımsız birlikte belediye başkanlarına işaret altı çalışıyorlar. Ankara Belediye Başkanı’na bel şeş çalışıyor, İstanbul Uray Başkanı’na işaret şeş çalışıyor, o ona çalışıyor. Türkiye senelerce bu koalisyonlardan bıktı, Türkiye’yi yıllarca bu koalisyonlar ferasetsiz bıraktı, demincek Türkiye’yi tekrar koalisyonlara döndürmeye çalışıyorlar. Buna cevaz etmeyelim” ifadelerini kullandı.



Share: