EVLERİNDE ÖLÜ MEVCUT ÇİFT, KARBONMONOKSİTTEN ZEHİRLENMİŞ

KAHRAMANMARAŞ’ta evlerinde ölü mevcut Kip Dedeoğlu (69) ile eşi Naciye Dedeoğlu’nun (72) yapılan otopsilerinde karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi. Bozuk MHP Saylav Mesut Dedeoğlu’nun de ağabeyi ve yengesi olan Dedeoğlu çifti, baş başa toprağa verildi.

Doğukent Mahallesi’ndeki benzeri apartman dairesinde etkili Takatli ve Naciye Dedeoğlu’ndan vukuf alamayan çocukları, güzeşte eve gittiklerinde buğulanmış çiftin camit vücuduyla karşılaştı. İhbarla eve giden polis güçleri ekipleri, çiftin doğal gaz kaçağından cansız olabileceği ihtimali üzerine tevzi şirketi ekiplerini çağırdı. Tevzi şirketi ekipleri, incelemede doğal gaz kaçağının olmadığını belirtti.

Adli Tababet Kurumu morguna kaldırılan Dedeoğlu çiftinin yapılan otopsilerinde, karbonmonoksit gazından zehirlendiği saptandı.

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

MHP Kahramanmaraş 24’üncü Saylav Sevinçli Dedeoğlu’nun dahi ağabeyi ve yengesi olan Dayanabilen Dedeoğlu ve eşi Naciye Dedeoğlu’nun cenazeleri otopsinin arından yakınları vasıtasıyla teslim alındı. Dedeoğlu çifti için Celil Camiide kılınan cenaze namazına MHP saylav Birim Demiröz, CHP saylav Yüce Öztunç ile vatandaşlar katıldı. Çift, kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Adaletli Mezarlığı’ndan müşterek toprağa verildi.

APARTMANDA İNCELEME BAŞLATILDI

Otopside çiftin karbonmonoksit zehirlenmesinden öldüklerinin belirlenmesi konusunda gaz dağıtım şirketi ekipleri sabah saatlerinde tekrar apartmana anbean incelemelerde bulundu.

Share: