Şanlıurfa’da gözünde dışa kayma olan pestil ameliyatla sağlığına kavuştu

Şanlıurfa Harran Üniversitesi (HRÜ) Hastanesi’nde gözünde dışa kayma olan hayat ameliyatla sağlığına kavuştu.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, sağ gözünde dışa kayma rahatsızlığı bulunan Yakup Yıldız, HRÜ Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Doktor Akademisyen Lokman Balyen tarafından etüt edildi..

Talih, yapılan operasyonla sağlığına kavuştu.

Açıklamada görüşlerine yer sunulan Hekim Öğretim Üyesi Lokman Balyen, ameliyatın haddinden fazla liyakatli geçtiğini ve hastanın gücük sürede sağlığına kavuştuğunu belirtti.

Hastanın daha önceki kâh hastanelerde ameliyat geçirdiği dile getiren Balyen, “Şaşılık ve Nistagmus nedeniyle polikliniğimize başvuran tamlık hastalarımızı problemsiz aynı şekilde tedavi ve cerrahi müdahale ediyoruz. Hastanın şaşılık dolayısıyla elan ilk ameliyat geçirmiş olması hem dahi hastanın duane sendromu olması sebebiyle çokça ağırlık ayrımsız hikâye idi. Hastanemizin imkan ve kaynakları ile hastamızı problemsiz benzeri şekilde ameliyata aldık ve işler ettik. Cerrahi Müdahale sonrası rastgele iki gözü üstelik koşut ve mükemmel bir vaziyete geldi. Hastamızın ayn kaymasından dolayı psikolojisi dahi düzeldi. Çıktı aynalara bakıp insanların arasına rahatlıkla çıkabilecek.” ifadelerini kullandı.

HRÜ Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek ise bölgede birçok merkezde yapılamayan operasyonların hastanelerinde gerçekleştirildiğini kaydetti.

Share: