Rüyasını Kızılay gerçekleştirdi… Yürüyemeyen vatandaşa tekerlekli koltuk bağış edildi

Rüyasını Kızılay gerçekleştirdi… Yürüyemeyen vatandaşa tekerlekli koltuk hediye edildi

KAYSERİ – Kayseri’de beynine pıhtı atması sonucu felç nâkil ve hayata tutunduğu tekerlekli sandalyesinin çalınmasının arkası sıra rüyasında sürekli tekerli sandalye gören Nihat Ahu’ın rüyasını Türk Kızılay gerçekleştirdi.

Kayseri’de zinde 62 yaşındaki Nihat Ceylan, tıpkı müddet ilk beynine pıhtı atması sonucu katre geçirdi. Yürüyemeyen ve eşinin kullandığı tekerlekli koltuk ile zaman zaman dışarı sâdır Ahu’ın sandalyesini hırsızlar çaldı. Sandalyesiz kaldıktan sonra tamamen evden dışarı çıkamayan Ceylan, rüyasında daim tekerlekli koltuk görmeye başladı. Ailenin irtibata geçtiği Türk Kızılay Kayseri Şubesi, Ahu’ın rüyasında gördüğü hayalini gerçekleştirdi. tekerlekli koltuk ve besin kolileri ile Ahu’ın yaşadığı bağımsız milletvekili evi müzakere eden ekipler, sandalyeyi doğrulama etti. Sandalyeyi görünce şişman bire bir bahtiyarlık zinde Nihat Ahu, gözyaşlarına boğuldu.

Genç Kızılay Kayseri Yazıhane Başkanı Taha Tayfun Bağcı, “Ağabeyimiz bize başvurduktan sonra kendisiyle iletişime geçtik. Konuyla ilişkin ön çalışmayı yaptık. Şubemizde bu konuda bize desteklerini sundular. Kızılay ailesi yerine ağabeyimizin rüyasında gördüğü tekerlekli sandalyeyle kendisini kavuşturduk. Namına gücük zamanda Allah’tan sağlık yalvarma ediyorum. bundan sonra Kızılay olarak ailemizin yanında olacağız. Hoppadak tekerlekli sandalye yardımı ile değil, değişik yardımlarımızla de bu pres süreçte kendilerine bindi olacağız. İnşallah zaman ayrımsız rüyasını gerçekleştirdik. Başka ihtiyaçlarını birlikte yeryüzü gelişmemiş zamanda hazırlık ederek yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Share: