Büyükkılıç ve Yıldız’dan Depremzedelere Musahabe

Kayseri Büyükşehir Şehremini Dr. Memduh Büyükkılıç, SELIM Fırka Kayseri Saylav Taner Baht ile birlikte Melikgazi Kız Öğrenci Yurdu’nda misafir edilen depremzedeler ve Kayseri Şehir Hastanesi’nde tedavileri süren depremzede vatandaşları görüşme etti.

Yer Sarsıntısı bölgesinde ve Kayseri’dahi depremzede vatandaşların elini tıpkısı zaman olsun bırakmayan Komutan Büyükkılıç, Kayseri’üstelik misafir edilen depremzedelerin ihtiyaçları ile yakından ilgilendiği kadar yurtlarda misafir edilen ve hastanelerde tedavi altında olan depremzedelere birlikte sıkça ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. Büyükkılıç bu çerçevede, SELIM Parti Kayseri Saylav Taner Baht ile alay malay Melikgazi Kız Öğrenci Yurdu’nda konuk edilen ve rahatsızlıkları kâin iki vatandaşı konuşma ederek durumları için bilgi aldı. Buradaki ayrıksı vatandaşlarla bile dostça eden Başbuğ Büyükkılıç ve Kader henüz bilahare Site Hastanesi’nde tedavileri süren depremzede vatandaşları ziyaret etti. Tedavi gören vatandaşlara ve yakınlarına herhangi bir ihtiyaçları ve talepleri olup olmadığını soran Büyükkılıç, eski olsun dileklerini iletti. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, depremzede vatandaşlara Site Hastanesi’nde haddinden fazla fena hâlde bakıldığını ifade ederek; “Kent Hastanesi’nde tedavileri bitmeme eden depremzede vatandaşlarımızı Bakanımız Sayın Taner Talih ile gelişigüzel mülakat ederek, bizlerden ayrımsız istekleri olup olmadığını sorduk. Hamdolsun depremzede vatandaşlarımıza Kent Hastanemizde haddinden fazla iyice bakılıyor. Verilen hizmetlerden çok kıvançlı kalmaları bile bizleri antrparantez sevindiriyor” diyerek konuştu. Ziyarette Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serhat Koyuncu bile Başkan Büyükkılıç ve Talih’a haremlik ederek tedavi gören depremzede vatandaşların durumu için bilgiler verdi.

Tedavileri devam eden depremzede vatandaşlarda ziyaretleri, ilişki taalluk ve destekleri için Büyükkılıç’a teşekkür ettiler. – KAYSERİ

Share: