Metaverse’de şarap fabrikası

FİNANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Bacardi Limited’in sahibi olduğu Angel’s Envy ünlü Kentucky merkezli tıpkı konuşma damıtıcı metaverse girdi. Angel’s Envy içki fabrikası, kök dünyadaki genel merkezinin 8,2 milyon dolarlık genişletmesini eskimemiş bitirdi. Ancak şahsen ülfet edemeyen insanlar için, gelip metaverse’deki alkolik eğlenceye iltihak imkanı amacıyla mehabetli tıpkı adım attılar. Eskimemiş karargah Metaverse’de kopyalandı ve Ulusal Burbon Günü’nü kutlulamak için tıpkı aktiflik düzenliyorlar.

BİR DİZİ ETKİNLİK DÜZENLENECEK

14 Haziran’dan 20 Haziran’a büyüklüğünde Metaverse hayranları, ücretsiz NFT giyilebilir cihazlarının kilidini fora etmek üzere bire bir sekans mücadeleye katılabilir. Hayranların ayrıca ayrımsız Paydaşlık Kanıtı Protokolü jetonu almaları gerekiyor. Katılanlar, burbon ve kokteyl yapmayı öğrenebilecek. İstenilmesi halinde kokteyl kurye ile eve doğrulama edilebilecek.

Sanal sisteme bürümek amacıyla tek yiyecek 21 yaşında atılmak.

MİSAFİR KENDISINE ÜSTELIK KATILABİLİRSİNİZ

İyi bili şu kim, dijital bire bir cüzdana ihtiyacınız bulunmayan, yarışmaya misafir namina girebilirsiniz.
Gigi DaDan, Angel’s Envy Umumi Müdürü, “Tesislerimizi başvurmak ve içki fabrikamızı deneyimlemek isteyen ziyaretçilerden gelen inanılmaz talebi bundan sonra daha ferah karşılayabiliriz. Millî Burbon Günü’nde Angel’s Envy Meta Distillery’yi piyasaya sürmekten coşku duyuyoruz ve mevhum repertuvar yoluyla dünyanın seçkin yerinden yıpranmamış izleyicilerle burbonu bire bir araya anlatmak ve tesit etmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

HSBC, metaverse yatırım fonu kuruyor

 

Metaverse ekonomisi 13 trilyon dolara ulaşabilir

 

Share: