Bütünü Finansal’ın CEO’su Serbest Kültürlü oldu

Hepsiburada, fintech şirketi Hepsi Mali’ın Kayırıcı Idarecilik (CEO) görevine Başıboş Vazıh‘ın atandığını duyurdu.

Ortaklık açıklamasına bakarak, 1 Haziran’da görevine başlayan Kültürlü, Hepsiburada’nın bitiren finansmanı ve genişletilmiş finansal hizmet operasyonlarını yönetecek ve bu kapsamda Şahika Finansman ve Hepsipay dahil olmak için bütün mali bakım operasyonlarına bütünsel yaklaşımla önderlik edecek. Entelektüel, bu görevinde Hepsiburada CEO’su Kasıt Emirdağ‘a mecbur çalışacak.

Açıklamada görüşlerine kayran verilen Hepsiburada CEO’su Hedef Emirdağ, Azade Aydınlık’ın Hepsiburada ekibine katılmasından mutluluk duyduğunu belirterek, “Erkin Vazıh’ın fintech ve bankacılık sektöründeki tecrübesiyle devre içi ve devre dışı kanallarda şef bire bir fintech oyuncusu olma önünde ilerlemeye devam edeceğiz. Türkiye’nin evcil sermayeli sunma iri e-ticaret şirketi Hepsiburada’nın, ticareti dijitalleştirmeye önderlik etme vizyonuyla sürdüreceği çalışmalara Serbest Görgülü’ın yapacağı katkılara inancım kamu.” ifadelerini kullandı.

Hepsi Finansal CEO’su Başıboş Kültürlü ise Hepsiburada ekibinin bire bir parçası olmanın kendisi amacıyla bahtiyarlık ve galeyan verici olduğunu aktararak, “Yeni görevimle Kâffesi Mali’ın büyümesine ve mufassal vadeli munzam derece yaratmasına katkı sağlayacak olmaktan iri memnuniyet duyuyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Azade Ziyalı kimdir?

1997 yılında Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden ve 2003 yılında Michigan Üniversitesi İşletme Yönetimi Faziletli Lisans programından çıkışlı olan Serbest Aydınlık, kariyerine ABD’de Clark Construction Group’ta başladı. Daha sonradan McKinsey & Company’e katılan Aydınlık, türlü para kuruluşlarıyla izlem, pazarlama, büyüme, transformasyon yönetimi ve M&A alanlarında çalıştı. Hepsiburada’dan evvel, QNB Finansbank’ta eskimemiş iştirak kuruluşları, fintech yatırımları ve iştirak platformları kurma kabil değer mucit girişimlere öncülük eden Aydın, QNB Finansbank’ın Müteferrik, Kobi Bankacılığı ve Ödeme Sistemleri departmanlarında önderlik görevleri üstlendi.

Hepsiburada, projeleriyle 4. Olgunluk ve Uygulayım Bilimi Fuarı’na imza attı

 

Share: