Komutan Tığ: “Erenler’imizi henüz iyice bir hale tebliğ etmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

“2023’e Akilane Site Buluşmaları” programları çerçevesinde SELIM Tümen Kocaeli Mebus İlyas Şeker Hastalığı’i konuk fail Erenler Belediye Reisi Fevzi Kılıç, “İlçe teşkilatımızla, muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bağlantı ve kardeşlik içerisinde Erenler’imizi daha domuzuna benzeri hale vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Umumi Merkezi tarafından düzenlenen “2023’e Akilane Site Buluşmaları” programları çerçevesinde Sakarya’ya görüşme gerçekleştiren Kocaeli Saylav İlyas Şeker Hastalığı’i belediyede mihman etti. Belediyeye gerçekleşen ziyaretin peşi sıra program çerçevesinde dernek, esnaf ve familya ziyaretleri gerçekleşti.

YANLIŞSIZ Tümen Kocaeli Mebus İlyas Şeker Hastalığı’in belediyeye ziyareti ile başlayan program devamında divan üyeleriyle gerçekleşen toplantı ile bitmeme etti. Toplantının ardından program Erenler Muhtarlar Derneği, Sakarya Caddesinde esnaf ziyaretleri, SESOB ziyareti ve ayak ziyaretleri ile sürdü. Program YANLIŞSIZ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, eş ve toyluk kolları yöneticileri ve mahalle temsilcilerinin katılımları ile gerçekleşen meşveret toplantısı ile tamamlandı.

Programlarda konuşan AK Tümen Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse, “Umumi Merkezimiz yoluyla planlı programlar çerçevesinde Erenler’imizde Kocaeli Milletvekilimiz Sayın İlyas Şeker Hastalığı ile ilçemizi geziyoruz. 2023’e giden yolda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah güvenli adımlar ile 2023’e hazırlanıyoruz. İl teşkilatımızla, büyükşehir ve ilçe belediyelerimizle, kaza teşkilatımızla kontak ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Erenler Belediye Reisi Fevzi Kılıç, “Milletvekilimiz İlyas Şeker Hastalığı’e öncelikle ilçemize gerçekleştirdiği ziyaretten âlem teşekkür ediyorum. Erenler’imizin ciharıyek birlikte çalışmalarımız sürüyor. İlçe teşkilatımızla, muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla irtibat ve muadele içerisinde Erenler’imizi daha pir aynı ağıl tefhim etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 2023 seçimlerinde dahi Sayın Cumhurbaşkanımız, Umumi Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Erenler’imizde ve Sakarya’mızda yer erdemli desteği vereceğiz” diye niteleyerek konuştu.

Kocaeli Saylav İlyas Şeker Hastalığı’da, “Erenler ilçemize henüz ilk çokça misil gelmiştim. Divan üyelerimiz ile gerçekleşen toplantıda kaymakamlık genelinde biten ve bitmeme fail icraat üzerine detaylı bilgi sahibi olduk. Maşallah Erenler, merkezinde madun ve üstyapısıyla, kırsal mahallelerde doğalgaz atağıyla, gençlere yönelik birçok çalışmasıyla yoluna devam ediyor. Belediyemizi hizmetlerinden, kaymakamlık teşkilatımızı dahi çalışmalarından etraf tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. – SAKARYA

Share: