Komşular ailesini katleden babayı anlattı: “Psikolojik sorunları vardı”

Komşular ailesini katleden babayı anlattı: “Psikolojik sorunları vardı”

ŞIRNAK – Şırnak İdil ilçesinde eşini ve 3 çocuğunu katleden Hasan Karaaslan’ın komşuları, zanlının psikolojik sorunları olduğunu, bu yüzden katliamı yapmış olabileceğini söyledi.

İdil ilçesinde Hasan Karaaslan, şeb saatlerinde eşini ve 3 çocuğunu katletti. Görüngü çabucak komşuları olan babaannelerinin evinde olan 2 çocuğu dahi katliamdan kurtuldu. Şüpheli Karaaslan olayı gerçekleştirdikten sonradan emniyete giderek zırh ile birlikte konfirmasyon oldu. Elan sonraları fenomen adına gelen sağlık ekipleri hayatını kaybeden üç kızı ve annelerinin donmuş bedenlerini otopsi olmak amacıyla Şırnak Ihtişam Hastanesi’ne götürdü.

Komşularından Uca Saika, psikolojik sorunları yüzünden cinayetleri işlemiş olabileceğini değerlendirdi. Şanlı Yıldırım, “Hasan’la birçok seneden beridir komşuyuz. Güzeşte akşam ezanı silah seslerine uyandım. balkona çıktığımızda eşini ve 3 kızını öldürmüştü. Olayı duyduğumuzda çok şaşırdım. Zira zat halinde asude biriydi. yegâne aracı vardı onunla taşımalık işi yapıyordu. Sağa sola çokça müdahil biri değildi. Bu olayı vahşetle karşılıyorum. Ruh Bilimsel sorunları vardı. Ruh Bilimsel sıkıntıdan âlem olduğunu, bunalıma girmiş o şekilde cinayetleri işlediğini düşünüyorum” dedi.

Muhittin Özcan ise şeb 01.30’birlikte komşularının kırım yaptığını söyledi. Özcan, “Gerçeği beyan etmek icabında bu komşumuzun herhangi bir sorunu yoktu. Komşuluğu çokça güzeldi. Duyduğumuza bakarak sorunları vardı. Ruhsal sorunları oluyordu. Ancak hiç kimseye zararı yoktu. Bu olayı duyduktan bilahare amiyane komşular yerine, İdil halkı kendisine şaşırdık” şeklinde konuştu.

Share: