Düzce Üniversitesi, propolis ile grip, nezlenin bulaşıcılığını yıpratıcı dudak ve kibir spreyi geliştirdi

Düzce Üniversitesi, propolis ile grip, nezlenin bulaşıcılığını azaltan ağız ve burun spreyi geliştirdi

DÜZCE – Sili mucizesi ve Düzce Üniversitesi, Avrupa ve Amerika’da yıllardır makbul propolis ile enflüanza, nezlenin bulaşıcılığını azaltan kavşak ve burun spreyi geliştirdi. Profesörlerin etraflı uğraşlar neticesinde ortaya çıkarttığı işaret, birçok konuda dahi fayda sağlıyor.

Düzce Üniversitesi’nin laboratuvarlarında analiz edilen Arı Mucizesi ürünleri, vatandaşlara onma dağıtmaya devam ediyor. Birçok eser ile dikkat çeken Salt Mucizesi korona virüs salgınında insanlara propolisli mahsulat ile iflah dağıttı. Son zamanlarda korona virüsteki çoğalma, enflüanza ve nezle şikayetleri sebebi ile Üniversite profesörleri kullanılmamış bir eser elan geliştirdi. Ürünün zenginleştirilmesi için propolisin beraberinde oleuropein, çinko, karadut, bor ve udi keş düşman bile kullanılarak Propolis püskürteç ürünü üretildi. Amerika ve Avrupa’bile sıklıkla makbul ve vatandaşlara faydası olduğu görülen ürün hem Düzce Üniversitesi’nde üretildi hem üstelik geliştirildi.

“Propolis üzere birçok himmet yaptık”

Düzce Üniversitesi Anadan Görme ve Mütemmim Tıp Merkezi Müdürü ve Salt Mucizesi Akademisi üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Kaya, Üniversite içerisinde propolis için bir nice düzentileme gerçekleştirdiklerini ve neticesinde Günahsız Mucizesi ile alay malay ticari kendisine ürünü piyasaya sürdüklerini belirterek, “Tabii ürünler içerisinde bağışıklıkla ilişkin bir nice pop im var. Geçmişten mevrut ve bildirme haddinden fazla yeğleme edilen günümüzde da haddinden fazla tercih edilen tıpkısı im olan propolis. Bal ve polende böyledir esasen. Zira balda çiçek balı hele polende ve propoliste arı bir nice bitkiyi konuşma kıymetiharbiye. 1 gram bal amacıyla binlerce çiçeğin üzerine konduğunu düşünürsek, günahsız propolisi boşaltmak amacıyla balı açmak amacıyla poleni yarmak ortamında binlerce bitkinin özünü alıyor. Propolis çok dikkat calip anadan görme benzeri destek ürünü. Bunun çok ongun ekstrakte edilmesi, ekstraks oranının haddinden fazla ferah belirlenmesi, kullanıma uygun kuzuluk getirilmesi gerekiyor. Biz Düzce Üniversitesi’nde propolisin ticari minval getirilmesi amacıyla birçok düzentileme yaptık. Dozlarını belirledik, muhteva analizini yaptık. Sunma ferah ekstraksiyon formülünü bulduk damla şeklinde, yavaş kapsül softjel, damakta tutulan farklı farklı pastil formülasyonları ve kenar burun ve yaraların üstüne zehretmek üzere pülverizatör formüllerini geliştirdik. Bu formların ihtiyacına göre değişik yardım maddeleri dahi koyarak farklı mahsulat geliştirdik. Bunlar Düzce Üniversitesi bünyesinde berenarı tehlikesiz üretilen ürünler” dedi.

“Günde 4-5 posta pülverizatör sıkılabiliyor”

Arıların propolisi kovanlarını korumak için ürettiğini hatırlatan Prof. Dr. Kayai, “Propolisin katıksız anlamsız ile arıların kullanım şeklini düşünürsek arıların bunu kovanı bozulmamış tutmada, dezenfekte etmede ve kovanın boşluklarını tıkamakta kullanıyorlar. Alkol ve tentürdiyotta haddinden fazla gani ayrımsız dezenfektandır. Propolisten daha iyidir ama içemezsiniz. İçtiğiniz devir alkolün değişik etkileri oluyor. Tentürdiyot öldürüyor. Ama propolis hem canlı ayrımsız antiseptik özelliği olan maddedir. Hem de tabii ve tüketilebilir tıpkısı üründür. Akla Yatkın format getirildikten sonraları hem içilebilir hem yenilebilir oluyor. Bu sebeple propolis günümüzde çokça kullanılıyor. Kısık büyüklenme spreyleri şeklinde hazırlandığında ağızdan burundan yayılan hastalıklarda kilolu aynı etkisi benzer. Fiilen Güneş Tacı virüste da damlacık yolu ile ağız ve kibir mukozasından geçtiği için tığ bununla ait Düzce Üniversitesi’nde ayrımsız eser geliştirdik. Ticareti kendisine Sili Mucizesi kendisine piyasaya sürüldü. Alelhusus munsap spreyi yerine piyasaya sürüldü. Günde 4-5 misil dudak spreyi namına sıkılabiliyor. Spreyin içerisine kâh moleküler maddeler koyarak, antimikrobiyal etkinliğini az buçuk daha arttırmaya çalıştık. Sonunda ağızdan ve burundan mikroorganizmanın güneş tacı virüs üzere enflüanza kabilinden dumağı kabil sair mikroorganizmaların girişini engellemeye kâr sağlayacak bir eser geliştirdik. Bunun korumada yüce ayrımsız ulama olduğunu gördük. Bu nişane Avrupa’bile Amerika’dahi ve Türkiye’üstelik tercih ediyor ve insanlar bu ürünün faydasını görüyor” diyerek konuştu.



Share: