Karaman Valisi Akkoyun, ekol müdürleriyle tıpkı araya geldi

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, 2022-2023 Yetişek Talim Yılı dolayısıyla okul müdürleriyle görüştü.

Akkoyun, Karaman Domuzuna Sanatlar Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, benzeri okulda başarının meslek müdürü, idari takım ve öğretmenlerin inanmasına sınırlı olduğunu belirtti.

Okul müdürü, yönetimsel kadro ve öğretmenlerinin kudretli olacaklarına inanırlarsa öğrencilerin muhakkak kudretli olacağını anlatan Akkoyun, şunları kaydetti

“2022-2023 yetişek talim yılı için sizlerden hususi gayret bekliyorum. Eğitimle ilişik seçme soy desteği vermeye, yetişek üzere temas nev imkanı seferber etmeye hazırız. Kâfi ki gayret edelim, yeter kim başarıyı arttırmak adına uğraş edelim. Hamdolsun Devletimizin imkanları haddinden fazla geniştir. Siz terbiye kahramanları öğretmenlerimizin haklarını ödeyemeyiz. Hep birlikte mücahede edelim Karaman’ı çok bereketli yerlere getirelim. Bizim öğrencilerimiz zeki, bizim öğretmenlerimiz gayretlidir. Bu düşüncelerle 2022-2023 eğitim tedrisat yılının hayırlara vesile olmasını diliyor, muvaffakiyet meşbu bire bir yetişek tedrisat yılı geçirmemizi temenni ediyorum.”

Toplantıya, İl Milli Yetişek Müdürü Mehmet Deli Dolu, idarehane müdürleri ile ekol idarecileri katıldı.

Share: