SELIM Fırka Genel Başkan Yardımcısı İleri, partililerle aynı araya geldi

AK Parti Genel Komutan Yardımcısı Ömer İleri, “2023 dönemecinde Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan, konusunda aldığı bu sorumluluğu devam ettirecek ve ilerleyen süreçte Türkiye’yi seçkin anlamda dünyanın en büyük 10 devleti arasına sokacak.” dedi.

Çeşitli ziyaretlerde mevcut olmak üzere kente mevrut İleri, YANLIŞSIZ Parti İl Başkanlığında planlı toplantıya katıldı.

DÜRÜST Parti’nin enerjisini kaybetmeden için devam ettiğini ve büyümenin sürdüğünü tamlayan İleri, “Tığ bu ülkede çarkların kırılmadığını, büyümenin devam ettiğini ve ihracatın arttığını görüyoruz. YANLIŞSIZ Fırka yerine enerjisini faziletli tutan kadrolar namına seçkin ahit olduğu kabilinden geleceğe bakıyoruz.” dedi.

İleri, bir kesimin yatırımlara cebin bazı söylemlerde bulunduklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

“Biz taş üzerine taş koyma siyaseti güderken CHP, hangi yapıyor? 1950’lerden beri bunlar tıpkı siyaseti güttüler. Ömer Çelik Başkanı’mızın deyimiyle ‘yıkım siyaseti’. Ego biraz daha ‘nefret siyaseti’ yerine yorumluyorum. Marmaray, 3’üncü havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı yapılırken genel başkanları çıkıp ‘Tuz Gölü’nde alabalık çiftliği kurmaya benzer.’ demedi mi? Şimdi tığ bu söylemleri nereye koyacağız? Aynı siyasetçinin ağzından böyle sözler çıkıyorsa bunun benzeri sonucu kaçınan mı? Haddinden Fazla enteresan banal. Analog şeyi TOGG’üstelik da defans sanayisinde da yaptılar ama haddinden fazla şükür, Cumhurbaşkanı’mızın liderliğindeki AK Parti, bilcümle bu söylemleri aştı ve emniyetli adımlarla için devam etti. 2023 dönemecinde Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan, konusunda aldığı bu sorumluluğu bitmeme ettirecek ve ilerleyici süreçte Türkiye’yi gelişigüzel anlamda dünyanın bildirme iri 10 devleti arasına sokacak.”

CHP Umumi Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren İleri, “Genel başkanları, ağzından benim dillendirmekten üstelik perde duyduğum azılı bir bühtan ortaya attı yani Türkiye Cumhuriyeti Devleti teşkilatları adeta metal kaçakçılığına ayn yummakla itam edildi. Demincek biz bittabi biliyoruz ki bu, yöntem değil. Hakeza söylemler politika fethetmek olmaz. Muhalefette çokça anne eksiklikler olduğunu görüyoruz. Türkiye, temas şeyden ilk bu muhalefeti doğruluk etmiyor. Türkiye, rastgele konuda olduğu gibi ihtilaf anlamında birlikte henüz iyisini doğruluk ediyor. Maalesef yatırım karşıtlığının da ötesine geçerek terörle araya duruluk koymadığı amacıyla elhak mesele yaşıyorlar. FETÖ’ye FETÖ diyemeyen tıpkısı politik kadrodan bahsediyoruz.” diye niteleyerek konuştu.

Siyaseti kardeş kardeş yapmaya çalıştıklarını belirten İleri, “Bu millete henüz şüphesiz hizmet edebiliriz, henüz nerede neyi kurabiliriz, neyi inşa edebiliriz?” kaygısıyla yollara döküldüklerini söyledi.

İleri, “Çünkü bizler seviyoruz. Bakın bağlılaşım, haddinden fazla ayrı bir özdek. Karşı tarafta bu bağlılık eksikliği var. Tıpkı kişinin bile aynı hisse senedi yapabilmesi üzere önce kendisine sevgi duyması lazım. Ayrımsız siyasetçinin bile bu millete bakım edebilmesi için bu milleti sevmesi lazım. Milletini seven aynı siyasi devletine böyle suçlamalarda bulanabilir mi?” dedi.

Share: