Kafasındaki tehlikeyi berber dükkânı fark etti, hayatı kurtuldu

Seyhan ilçesine ilişkin Dağlıoğlu Mahallesindeki bir yurttaş berbere saç tıraşı olmaya gitti. Erkek Berberi Ercan Ocaklı gencin saçını kesmeye başladı. Aynı müddet sonra perukar, gencin kafasında bir üzeri görerek ten beni zannetti.

KENEYİ CIMBIZ İLE ÇEKİP HASTANEYE GÖNDERDİ

Ancak dokunduğunda et beni zannettiği cismin sakırga olduğunu gören berber, fasıla bekleyen esenlik görevlisi müşterisine bu durumu bildirdi. Sağlık görevlisi incelediğinde kenenin yıpranmamış kafasına yapıştığını söyleyerek cımbız ile keneyi çekip genci hastaneye yönlendirdi.

“AYIRT EDİLMESEYDİ DIRIMLIK TEHLİKEYE GİRECEKTİ”

Detaylı süredir erkek berberi olduğunu kafasında kene olan müşteriyi ilk defa gördüğünü belirten erkek berberi Ercan Ocaklı, “Tıraş ederken önce gördüğümde et beni zannettim. Fakat dokunduğumda sakırga olduğunu anladım. Talih eseri ayakyolu muntazır afiyet görevlisi müşterim vardı o cımbız ile keneyi çıkardı. Arkadaşı hemen hastaneye yönlendirdi. Yapılan tetkiklerde kenenin yıpranmamış yapıştığı tayin edilmiş. Etibba berberde kenenin ayirt edilmemesi halinde şahsın hayatının tehlikeye gireceği söylenmiş. Bir nevi gencin hayatını kurtardık” dedi.

Share: