Yuvarlanarak gelen 10 tonluk su tankından böyle kurtuldu

Yuvarlanarak mevrut 10 tonluk akarsu tankından hakeza kurtuldu

Az kalsın kamyonetin arkasından sakıt su tankının altında kalıyordu

MUĞLA – Muğla’nın Bodrum ilçesinden kamyonetin arkasında bulunan 10 tonluk su tankı virajda düşerek karşı şeritte geçti. Durum halinde olan otomobilin üzerine zıplaya zıplaya mevrut su tankını gören vasıta sürücüsü serencam anda yaptığı manevrayla ölümden döndü. O anlar kurgu kamerasına yansıdı.

Bodrum- Turgutreis karayolu üzerinde 10 tonluk akarsu tankı haiz kamyonetin viraja hızlı girmesiyle gelişigüzel, dev tank kamyonetin kasasından fırlayarak zıplaya zıplaya cebin şeride geçti. Reviş halinde olan bir otomobilin üstüne akıllıcasına gelen akarsu tankını gören, araba sürücüsü Alpay Kars’ın akıbet anda yaptığı manevra hayatını kurtardı. Su tankından serencam anda kurtulan Kars olayın şokunu uzun müddet atlatamadı. Akarsu tankının kamyonetten düştüğü anlar ve cebin şeritteki aracın neredeyse kurtulması ise miftah kamerasına yansıdı.

Araç sürücüsü Alpay Kars olayın şokunu mufassal müddet atlatamadığını söyleyerek “Annemin müvellidülhumuza tüpü bitti. Konacık sanayiden tüpü doldurdum eve akıllıca giderken en üst motorin aldım. Defa boştu normal hızımda ezgi halindeydim. Turgutreis virajına girdiğim dakika itibariyle turizm okuluna varmadan ilk karşıdan alelacele gelen nakliye ara bulucu üstünde bağlantısı sıfır arz beş altı 10 tonluk akarsu deposu benzeri dakika de cumbalak atarak önüme imdi. Ne olduğunu anlamadım. Tezelden refleksle sağ tarafa kırıp kendimi el kurtardım. O büyüklüğünde aceleci geliyordu kim 300 metre sonra durabildi. Yanıma geldi daha sonradan sürücü, sende tıpkı husus var mı dedi bende yok dedim. Neden bağlamadın, lacerem aç aynı şoförsünüz dedim ve daha sonra gırtlağıma yapıştı beni taciz etmeye başladı. Ego arabaya bindim bölgeden uzaklaştım, vasıta kameramda seçkin husus mukayyet doğrusu direkt savcılığa cürüm duyurusunda bulundum. Ego motorlu olabilirdim, trafik haddinden fazla gösterişli olabilirdi. Ego niye bağlamadın diyerek adisyon sorduğumda ego suçlu duruma düştüm. Trafikte cümle lütfen kurallara uysun” dedi.

Share: