İzmir’in faziletkâr kesimleri beyaza büründü

İzmir’in efdal kesimleri beyaza büründü

İZMİR – İzmir’birlikte sabahleyin saatlerinde enerjik olan yağmur, öğleden sonraları kentin efdal kesimlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Bornova’nın Beşyol Mahallesi kar yağışının arkası sıra beyaza bürünürken çoluk çocuk kartopu oynayarak hatır keyfini çıkardı.

İzmir’dahi hava sıcaklıklarının düşmesiyle alay malay akşam saatlerinde başlayan baran, kentin efdal kesimlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışı kâh noktaları beyaza bürürken Bornova ilçesine tutkun Beşyol Mahallesi’nde kartpostallık manzaralar oluştu. İzmir’üstelik ruhlu gençler ise kartopu oyalamak için bu noktaya gelerek düşünce keyfini çıkardı.

Tire’da kâh noktalarda dahi çalışkan oldu

Öte yandan kar yağışı Tire ilçesinde da gâh noktalarda etkili oldu. Kar yağışının ağır sıklet olduğu yerler beyaza bürünürken, ortaya evire çevire görüntüler çıktı.

Kartopu oynayarak keyfini çıkardılar

Kar yağışının peşi sıra kar tutan noktalarda ise çoluk çocuk kartopu oynayarak eğlendi. Süleyman Bahşi, “Buraya ilk defa kar yağdı bu yıl. Arkadaşlarla gelişigüzel kartopu oynuyoruz; birazdan da köyün içine gireceğiz, arkadaşlarımızla gelişigüzel olacağız. Iyicene ayrımsız zaman. Kar yağdığı için buraya geldim. Umarım daha aşkın yağar” diyerek konuştu. Kartopu oynayan gençlerden Emre İnceman ise, “Kar yağışından kıran mutluyum. İzmir’da sık sık göremediğimiz şeyler bunlar. O yüzden tadını çıkarmaya geldik. Arkadaşım buralı olduğu amacıyla ego birlikte buraya gezmeye geldim. İlk kere görüyorum az daha kar. Çokça mutluyum. İnşallah daha çok kar görürsek kardan kayırıcı yapmayı birlikte deneyim ederiz” dedi.

Share: