Global Gazeteciler Konseyi İl Başkanlığına Şahin atandı

Toptan Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Yüce Dim başkanlığında umumi heyet kararınca Kars İl Başkanlığına Salih Delicesine atandı.

Global Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Uca Dim başkanlığında planlı yönetim kurulu toplantısı sonrasında Kars İl Başkanlığına gazeteci Salih Delice atandı. Delicesine’in atanma yazısı Kars Valiliğine üstelik gönderildi.

KGK Umumi Merkezi tarafından İl Başkanlığına atanan Mecnunca yaptığı açıklamada, “Bodur adı KGK olan ve Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi 3335 dar kanun ile “Ulusal Ilişki” statüsünde 14 Ilk Teşrin 2019 devir ve 1660 sınırlanmış Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kuruldu. 79 yer ve 58 yurtdışı başkanlıkları mevcut ve merkezi Ankara’bile olan KGK Makro Medya Meslisi, Evcil Iletişim Araçları Meclisi ve Dış Iletişim Araçları Meslisi almak amacıyla üç meclisten oluşuyor. 12 yabanlık umumi heyet olan basın kuruluşunun amacı birlikte gazetecilik mesleğinde bağlanak, el birliği ve dayanışmayı seçmek olup genel başkanlığını da Mehmet Ulu Diyanet yapmaktadır. Umumi başbuğ bizzat arayarak beni örgütte yolmak istedi. Kul kabul ettiğim bu görevle kentteki yerli ve ulusal matbuat temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dile haberdar etmek için çalışmalarıma gece gündüz devam edeceğim” dedi. – KARS

Share: