Gaziantep SU YOSUNU Spor avrat futbolunun yeni yıldızlarını arıyor

– Gaziantep ALG Spor avrat futbolunun eskimemiş yıldızlarını arıyor

ALG Spor’bile altyapı seçmeleri başladı

GAZİANTEP – Türkiye’üstelik kadının futbolunun oylumlu takımlarından Gaziantep ALG Spor, “SU YOSUNU Spor Karı Futbolunun Yıpranmamış Yıldızlarını Arıyor” sloganıyla enfrastrüktür seçmelerine başladı.

TFF Karı Ayak Topu Süper Ligi’nin sonuç şampiyonu ve Türkiye’da kadının futbolunun cesim takımlarından biri olan Gaziantep ALG Spor, ‘ALG Spor Karı Futbolunun Eskimemiş Yıldızlarını Arıyor’ sloganıyla altyapı seçmelerine başladı. İlk etapta Gaziantep’in 9 ilçesinde yapılacak madun yapı seçmeleriyle estetik avrat topçu adayları, SU YOSUNU Spor takımına seçilecek ve yeteneğine göre A takımda gestalt şansı bulabilecek. A takımda şekil şansı bulamayan sporcular ise bir süre alt ligde saha düzlük pilot takımda minval giyerek kendisini geliştirecek.

“Çaplı kadın topçu adaylarını seçeceğiz”

Enfrastrüktür seçmeleri hakkında açıklama yapan Gaziantep SU YOSUNU Spor Başkanı Yüksek Bekçi, “Gaziantep Valisi Davut Gül bizlere okullarda kadın topçu tarama yetkisi vermişti. Biz dahi bu çerçevede Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi ile birlikte enfrastrüktür seçmelerine başladık. Kentimizdeki 9 ilçede bütün okulları tarayarak yetenekli avrat topçu adaylarını seçeceğiz. Hem şehrimiz hem takımımızı çok gür künde edebilecek aynı madun çatı oluşturmak istiyoruz. Gaziantep’teki taramayı bitirdikten sonradan casus hocalarla özge illerde de altyapı seçmeleri yapacağız. Anne hedefimiz 5 yıl içerisinde Gaziantep’i kadın futbolunda en son seviyeye intikal etmek. Bu seçmelerde hücre giren futbolcu adaylarını de madun ligde meydan alan Beykentspor ile yaptığımız antant ile deneme kazanmaları amacıyla orada oynatacağız. Orada oyuncuları gani aynı şekilde yetiştirerek A takıma kazandırmak istiyoruz” dedi.

Karı futbolcu adaylarının hedefi A takıma seçilmek

Altyapı seçmelerine katılan Ebru Ziyalı isimli eş topçu adayı, “Futbola alın geçmişten beri ilgim vardı. Ego üstelik topçu girmek istiyordum. Bu nedenle bu enfrastrüktür seçmelerine katıldım. İnşallah futbola SU YOSUNU Spor’birlikte devam edeceğim” derken, Yaren Bacaksız isimli bire bir özge topçu adayı ise, “Futbolu küçüklüğümden beri haddinden fazla seviyorum. O yüzden bu seçmelere geldim. Hedefim buradan A takıma tezayüt etmek, oradan A milli eş ayak topu takımına büyüklüğünde başvurmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi Müdürü Mehmet Sübük ise SU YOSUNU Spor’un Türkiye’nin önde gelen avrat futbol markası olduğunu belirterek, okul namına enfrastrüktür seçmelerinde ALG Spor’a destek verdiklerini söyledi.

Share: