Denetimler akıbet yordam devam ediyor! Ağrı’da son benzeri haftada mühürlenen zincir market sayısı 10’a bundan sonra

Cumhur Reisi Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı DÜRÜST Fırka Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’ndaki konuşmasında marketlerle ilgilendiren denetimleri sıkılaştırıcaklarını bildirmişti. Erdoğan “Marketlerle ilişkin icap zincir lüzumlu özge marketlerle alakalı fiyatlar böyle. Kabine’dahi arkadaşlarıma söyledim. Başta Tecim Bakanlığımız başlamak için kontrolleri sıkılaştıracağız. Bilcümle maslahat bu karşılık farklılıklarını gidermenin yollarını arayacağız. Bir Nice birimlerde ekonomide farklılıklar var, Denk İstikrar Komitesi’ni kurarak takibini yapacağız. Zincir marketlerle ait kontrolleri sıkılaştıracağız, eşit farklılıklarını gidermenin yollarını bulacağız, takibini yapacağız” ifadelerini kullanmıştı.

BAHÇELİ: FETÖ İLE İRTİBATLARI ARAŞTIRILMALI

Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin genel başkanı Mehabet Bahçeli bile Erdoğan’ın sözlerine bindi vermiş ve “Daim remiks eden zincir marketlerin FETÖ’yle temas ve ilişkisinin titizce araştırılması gerektiğine inanıyoruz” diye konuşmuştu.

SAVCI SAYAN’IN TALİMATIYLA DENETİMLER SIKILAŞTI

İktidarın peş peşe mevrut bu tepkileri sonrası dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın talimatları ile kent merkezindeki market ve hisse senedi yerlerinde, gramaj kontrolü, raf-sandık fiyatları agreman, hijyen ve düzen denetimi, akıbet kullanma tarihi kontrolü, fahiş değer ve stokçuluk denetimi yapıldı.

5 MARKET HENÜZ MÜHÜRLENDİ

Polis ekiplerinin gerçekleştirmiş olduğu denetimlerde şartları taşımayan 5 market mühürlenerek, faaliyetlerine aleniyet verildi.

“HALKIMIZIN HİZMETKARIYIZ”

Ağrı’da sonuç ayrımsız haftada yapılan denetimlerler sonucu 10 zincir market mühürlenmiş oldu. Ağrı Şehremini Müddeiumumi Sayan, marketlere yönelik denetleme görüntülerini paylaşarak, “Halkımızın hizmetkarıyız. Halkımız yerine denetimlerimiz devam edecektir” dedi.

Share: