Çukurova Tezkere Fuarı’nı iki günde binlerce hayat ziyaret etti

Çukurova Pusula Fuarı’nı iki günde binlerce güç ziyaret etti

ADANA – Adana’da güzeşte açılan “15. Çukurova Betik Fuarı”nı iki günde binlerce kitapsever ülfet etti.

Adana’dahi TÜYAP Fuarlar Imal A.Ş. aracılığıyla Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle planlı yılın evvel kitap fuarı

ÇUFAŞ Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle geçkin TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Fuara iki günde binlerce kitapsever katıldı. Araçlar fuarın açıldığı alana örtmek amacıyla kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Vatandaşlar ise fuara iletilmek amacıyla kuyruklar oluşturdu.

Fuarın domuzuna olduğunu tamlayan 18 yaşındaki ziyaretçi Ahmet Giray Demir, “Sınav öğrenciyim, sınav tedbir kitaplarını kabul etmek amacıyla geldim. Fiyatlar gayet akla yatkın, organizasyonda gayet saf şekilde sağlanmış, ego memnunum” dedi.

14 yaşındaki Gülcan Natarkuşu ise, “Fuar haddinden fazla degaje şümullü, herhangi bir özdek var. Çok hoşuma gitti. O kadar büyük ki her şey var. Yani düşünüyorum da haddinden fazla başvurmak geçişsiz. Siktirici haddinden fazla degaje kapsamlı, fuara kesinkes eş” dedi.

22 Familya tarihine büyüklüğünde ayan kalacak Çukurova Tezkere Fuarı’nda, 300’ü aşkın kitabevi ve sivil cemiyet kuruluşu yayınlarını sergileyecek; açık oturum, musahabe, koşuk dinletisi ve yavru etkinlikleri girmek üzere 75 cıvıltı düzenlenecek; ayrıca 500’ün üstünde edip imza günüyle okuyucularıyla buluşacak.

Share: