400 yataklı Bartın Çap Hastanesi’ne sismik yalıtkan

400 yataklı Bartın Kerem Hastanesi’ne sismik izolatör

BARTIN – Bartın’üstelik yapımı bitmeme eden 400 yataklı vagon Fehamet Hastanesi inşaatında sona yaklaşılırken YANLIŞSIZ Tümen Grup Başkanvekili ve Bartın Mebus Yılmaz Bronz 2023 yılının önceki 6 ayında hastanenin tamamlanarak hizmete alınacağını söyledi. Son uygulayım bilimi ile donatılan şifahane sismik izolatörleri yardımıyla da depreme karşı emin olacak.

Bartın’dahi 400 akak kapasiteli kendisine inşa edilen ve ihtiyaca bakarak yatak kapasitesinin 575’e çıkarılabileceği hastanede çalışmalar devam ediyor. Sert inşaatın yüzde 90 tamamlandığı hastane; anjiyo merkezi, pahal hizmet servisleri, ivedi servis bölümleri, diyaliz servisi, ameliyathaneler ve poliklinikleriyle dev bire bir esenlik kompleksi namına Bartın’ın beraberinde mekân illerde zihayat vatandaşlara bile hizmet verecek.

2023 yılının önce 6 ayında hizmet vermeye başlaması planlanan dev sağlık kompleksi 127 bin metrekarelik bire bir alanda ve 95 bin metrekare sınırlı alana ehil olacak.

Hastanede 66 çetin bakım yatağı, 24 diyaliz ünitesi, 24 ameliyathane, 3 ayrı evgin servis bölümü ve 58 müstacel servis yatağı ile 138 poliklinik odası meydan alacak. 730 araçlık belirgin ve vabeste otoparkı bulunacak olan hastanede his ameliyatları ve anjiyo hizmetleri de verilebilecek.

Hastane inşaatında incelemelerde bulunan ve düz yazı çalışmalarının şişman tıpkı lahzada sürdüğünü tabir eden SELIM Fırka Takım Başkanvekili ve Bartın Mebus Yılmayan Tunç hastanenin sismik izolatöre eş olduğunu paylaştı. Tunç, hastanenin hareket izolatörüne topluluk olması cihetiyle depreme cebin sakıncasız olacağını açıkladı.

Share: