Bolu spor: Bolu’da planlı TOSFED Baja Kupası ikinci yarışı sona erdi

2022 TOSFED Baja Kupası’nın Bolu’da planlı ikinci yarışı tamamlandı.

Bolu Natür Sporları ve Off Road Kulübü (BOLOFF) ocak sahipliğinde Türkiye’nin muhtelif illerinden 36 sporcunun 18 araçla katıldığı organizasyonda, bütün 500 kilometre uzunluğundaki Beygir Yaylası ve Aladağ etabı koşuldu.

Yarışların tamamlanmasının arkası sıra kent merkezindeki aynı aksata merkezinde ödül töreni düzenlendi.

Törende dereceye revan sporculara yürek ve hediyeleri, Bolu Uray Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Deneyimsizlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, İl Ekin ve Turizm Müdürü Kağan Doğanay, AFAD İl Müdürü Cengiz Çavuş, İl Açıkgöz Komutanı Albay Haluk Okkalı ve BOLOFF Kulüp Başkanı Senet Turan eliyle verildi.

BOLOFF Pakt Başkanı Turan, AA muhabirine, güzelce organizasyona karı sahipliği yaptıklarını belirterek, “Sabık sene 250 kilometre olan parkurumuzu bu yıl 500 kilometreye çıkarttık. Birçok ilden 36 yarışçı geldi. Doğaya engel vermeden, kazasız şekilde yarışmayı tamamladık.” dedi.

Yarışmacıların Bolu’nun saf güzelliklerini keşfettiğini dile getiren Turan, “Yaptığımız organizasyonla Bolu’nun saf güzelliklerini, yaylalarını, göllerini ve misafirperverliğini yarışmacılara göstermiş olduk. Yarışmaya katılan tümce organizasyondan çokça kıvançlı kaldı.” diye niteleyerek konuştu.

Share: