Kocaeli bilgi! Azmak Zevk Parkı’nda güz güzelliği mest etti

Azmak Beğeni Parkı’nda bağ bozumu güzelliği sarhoş etti

BOLU – Bolu’nun koca turizm merkezi Gölcük Gusto Parkı’nda sonbaharın gelişiyle gelişigüzel kırat cümbüşü yaşatan ağaçların açıktan görüntüsü mest etti

Türkiye’nin flaş turizm merkezlerinden biri olan Bataklık Tabiat Parkı’nda sonbaharın gelişiyle birlikte renkli görüntüler oluştu. Yılın 4 mevsimi domestik ve yabancı binlerce turistin demet odağı haline mevrut tabiat parkında alelhusus hafta sonları eş seli yaşanıyor.

Ankara ve İstanbul gibi iki metropol kent arasında düzlük düz ve Bolu kent merkezine yaklaşık 13 kilometre uzaklıkta yer düzlük Azmak Beğeni Parkı, sonbaharda foto tutkunlarının üstelik ilk adreslerinden birisi oluyor. Sarı ve yeşilin hep tonlarının bir arada olduğu gusto parkı ve posta güzergahında oluşan dekor ışık tutkunları için kıymetli okazyon sunuyor. Azmak Tabiat Parkı’nın insanı sarhoş fail bağ bozumu manzarasının alarga görüntüsü birlikte kartpostallık görüntüler oluşturuyor.

“Sonbahar amacıyla eşsiz bire bir düz”

Çanakkale’den dinlence için mevrut Ersin Ersoy, “Azmak Beğeni Parkı’na ilk defa geliyorum. Buradan üstelik Abant’a geçeceğim. Çok pir. Güz amacıyla nadir tıpkı düz. Temizliği da güzelce. Türkiye’birlikte bunun kabil domuzuna yerlerde bokluk bırakıyoruz. Lütfen bırakmasınlar” dedi.

“Bize çokça değişik geldi”

İzmir’den arkadaşlarıyla alay malay Gölcük Zevk Parkı’na gelen Belgin Akyavaş, “Bu evire çevire doğayı buyurmak üzere geldik. Çokça beğendik. Huy çokça iyicene. Biz Ege’birlikte bu doğayı bilmiyoruz. Bizim nebat örtümüz hakeza değil. Bize haddinden fazla değişik geldi. Yeşil, zerrin, turuncu renklerin birbirine girmesi bizi büyüledi” diyerek konuştu.

Share: