Başkan Büyükkılıç’tan Maşrık Garajı esnafına görüşme

Kayseri Büyükşehir Şehremini Dr. Memduh Büyükkılıç, Gün Doğusu Garajı’nda faaliyet gösteren esnafları musahabe ederek, alımlı çalımlı amal temennisinde bulundu.

Komutan Büyükkılıç, Melikgazi ilçesinde kâin kentin doğusuna seslenme eden Şark Garajı’ndaki esnafları ülfet etti. Esnafı yegâne bir tane gezen ve artımlı işler dileyen Başbuğ Büyükkılıç, esnaflara murat ve istekleri olup olmadığını sordu. Esnaflara kandırıcı işler dilerken, vatandaşlar ile kardeş kardeş fail Komutan Büyükkılıç, Ramazan-ı Kutsi ayının birlikte mübarek olmasını rica etti.

Esnaf ziyareti sırasında hareket bölgesinden Kayseri’ye gelen ara sıra depremzede vatandaşlarla üstelik karşılaşan Büyükkılıç, onlara de önceki olsun dileklerini iletti. Vatandaşlar, Başbuğ Büyükkılıç’a, yer sarsıntısı bölgesine desteklerinden çevre teşekkür ettiler.

Vatandaşlar ve esnaflar, Büyükkılıç ile ülfet esnasında bol bol ajanda fotoğrafı dahi çektirdi.

Komutan Büyükkılıç, Cömert ahlakı ile ahlaklanmış esnafların gönlünde kayran yazar, dualarını almak amacıyla esnaf ziyaretlerine bitmeme edeceğini ve onların rastgele zaman yanı sıra vadi aldıklarını tabir etti.

Büyükkılıç’a, musahabe esnasında Umumi Kâtip Hüseyin Beyhan ile ofis başkanları eşlik etti. – KAYSERİ

Share: